TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Champions League δίνει ευκαιρίες

Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League playoff second leg soccer match between Sporting CP and Young Boys at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 22, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League playoff second leg soccer match between Sporting CP and Young Boys at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 22, 2024. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε δύο βραδινά στοιχήματα διπλασιασμού από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Το Champions League επιστρέφει στη ζωή μας, το νέο φορμάτ υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Η βραδιά είναι γεμάτη σπουδαία ματς, κάνουμε αρχή από το Τορίνο και την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Αϊντχόφεν. Οι δύο ομάδες τα… λένε για πρώτη φορά, δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν.

Οι μπιανκονέρι με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο επιχειρούν να αλλάξουν και να παίξουν επιθετικά. Κάποιες φορές αυτό βγαίνει, κάποιες άλλες όχι, είναι λογικό, χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί χημεία. Οι Ολλανδοί έχουν μπει… αφιονισμένοι στο πρωτάθλημα, μετρούν 5 στα 5, είναι η ομάδα που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, μεγάλο φαβορί για να πάρει το τρόπαιο και φέτος. Στην Ευρώπη ο συντελεστής δυσκολίας είναι σαφώς υψηλότερος, έχει ενδιαφέρον να δούμε την τακτική προσέγγιση του Μποζ, δύσκολα θα πάει σε λογική… γκάζι χωρίς αναστολές.

Ο Γκιόκερες λάμπει και στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στη Λισαβόνα η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ φιλοξενεί την Λιλ, η ομάδα του Αμορίμ δεν… βλέπει κανέναν σε αυτές τις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει το απόλυτο, σκοράρει με μεγάλη άνεση, ο Γκιόκερες δείχνει να έχει έρθει από άλλο πλανήτη, συνεχίζει από εκεί που τελείωσε πέρυσι, βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο. Η Λιλ κουνάει… σεντόνι για 7η φορά στην ιστορία της, μοιάζει λίγο μπερδεμένη σε αυτή την εκκίνηση της σεζόν, προέρχεται από την 3η συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις (δύο στο Σαμπιονά) και σίγουρα ένας προβληματισμός υπάρχει. Βέβαια η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστια και αυτές οι βραδιές είναι ικανές να εκτοπίσουν κάθε πρόβλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γιουβέντους έχει το όνομα, τη φανέλα και είναι λογικό να θεωρείται και μεγάλο φαβορί κόντρα στην Αϊντχόφεν. Ο περισσότερος κόσμος θα στηρίξει την ομάδα του Μότα, εγώ θα πάω κόντρα στο κύμα, διότι δεν την βλέπω έτοιμη ακόμη. Ναι, οι Ολλανδοί πολλές φορές παρουσιάζουν μια αφέλεια στο παιχνίδι τους, ωστόσο στην άκρη του πάγκου έχουν έναν προπονητή που μπορεί να τιθασεύσει αυτή την ορμή. Θα ρισκάρω, θα ψάξω την έκπληξη, επιλέγω Χ2 & over 1.5 στο 2.60.

Δεν είναι εύκολο να αψηφήσεις όσα καταθέτει στο γήπεδο τη δεδομένη στιγμή η Σπόρτινγκ, δείχνει πανέτοιμη να κάνει αισθητή την παρουσία της και εκτός συνόρων, σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα της Λιλ, ο άσος μοιάζει πολύ πιθανός. Βέβαια, το 1.65 το θεωρώ εξαιρετικά χαμηλό, θα ρισκάρω, θα τον αναζητήσω στο ημίχρονο, το 2.25 είναι ικανοποιητικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Αϊντχόφεν: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.60), 19:45
  • Σπόρτινγκ - Λιλ: 1 ημίχρονο (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ