BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Combo Bet του Ολυμπιακού και η έδρα

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Combo Bet του Ολυμπιακού και η έδρα
Οι φίλοι του Παναιτωλικού στο ματς με τον Ατρόμητο INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Ξεκινά σήμερα η 3η στροφή της Stoiximan Super League με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Έχουμε εντοπίσει δύο πολύ καλά σημεία και παρακάτω ακολουθεί η ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με μία νίκη και μία ισοπαλία. Χτίζουν το πλάνο τους με βάση τον αντίπαλο και αυτό ως τώρα φέρνει αποτέλεσμα. Και σήμερα ξεκινούν ως το μεγάλο αουτσάιντερ, οπότε περιμένουμε να παίξουν με πολύ αμυντικό προσανατολισμό. Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2/2 στην έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς στην πρεμιέρα πέρασε από την έδρα του Βόλου και τη δεύτερη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας την Καλλιθέα (2-1). Η γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, γεγονός που οι μικρομεσαίες ελληνικές ομάδες θα δυσκολευτούν αρκετά να αντιμετωπίσουν.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αν και η Λαμία θα παίξει πολύ κλειστά με σκοπό να μην αφήσει πολλά περιθώρια για γκολ. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει ο Ολυμπιακός, αν και δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ. Θα πάμε, λοιπόν, στο combo 2 & Under 3,5, σε απόδοση 2.20.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό. Οι Αγρινιώτες δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν μετρώντας 2 σερί ήττες, αν και σε ένα βαθμό δικαιολογούνται, μιας και στην πρεμιέρα με τη Λαμία έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, ενώ κόντρα στον ΠΑΟΚ ανταπεξήλθε για μεγάλο διάστημα στην πίεση του ΠΑΟΚ, όμως ηττήθηκε στο τέλος στην Τούμπα (2-0). Σήμερα, δεν υπάρχουν περιθώρια για τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Πανσερραϊκός έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα ως τώρα. Στην πρεμιέρα έβαλε δύσκολα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως γνώρισε την ήττα (3-2). Εντός έδρας με τον Άρη, ηττήθηκε δίκαια (0-1) και μάλιστα θα μπορούσε να έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα. Σήμερα, αγωνίζεται για πρώτη φορά με μια ομάδα στα μέτρα του, όμως μακριά από την έδρα του πιθανώς να έχει πρόβλημα.

Κομβικό παιχνίδι με δεδομένο πως αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι σίγουρα έχουν ένα πιο δεμένο σύνολο, ενώ σημαίνοντα ρόλο παίζει και ο παράγοντας έδρα. Γι’ αυτό θα πάμε στον άσο, σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 31/8, 19:30 – Λαμία – Ολυμπιακός: 2 και Under 3.5 (Απόδοση: 2,20)
  • ΕΛΛ1 – 31/8, 22:00 – Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: 1 (Απόδοση: 2,05)

Η Super League παίζει στο BetMarket.gr με μελετημένα προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ