BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το δύσκολο βράδυ της Κύπρου και το ντέρμπι στην Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος: Το δύσκολο βράδυ της Κύπρου και το ντέρμπι στην Ισπανία
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα είναι από τα προκριματικά του EURO 2024, αλλά και την ισπανική Segunda Division.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με το παιχνίδι της Κύπρου με την Σκωτία για τα προκριματικά του Euro 2024. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει δώσει ως τώρα τρεις αγώνες για τα προκριματικά του και μετράει ισάριθμες ήττες. Στους δε δύο εκτός έδρας αγώνες η ομάδα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Το πλάνο του έμπειρου τεχνικού ήταν βασισμένο αποκλειστικά στα αμυντικά καθήκοντα της ομάδας του, με αποτέλεσμα να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων. Ναι μεν περιορίζει κάπως τους αντιπάλους του ο Τιμούρ Κετσπάγια αλλά δεν μπορεί να τους κερδίσει.

Η Σκωτία από την άλλη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τα προκριματικά, μετρώντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ούσα στην κορυφή του ομίλου. Χαρακτηριστικό είναι πως τα στατιστικά δικαιώνουν και με το παραπάνω τους Σκωτσέζους. Τόσο με την Κύπρο και την Ισπανία άξιζε τη νίκη, με βάση και τα xGoals. Απόψε στο "ΑΕΚ Αρένα" θα προσπαθήσει να κάνει το 5 στα 5 και να βάλει πολύ γερές βάσεις για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Η μαζική άμυνα που θα παίξει ξανά η Κύπρος και οι ελάχιστες επιθετικές κινήσεις δεν μας βοηθούν να δούμε κάτι άλλο πέρα από νίκη της Σκωτίας, την οποία θέλουμε να συνδυάσουμε. Οι Σκωτσέζοι στοχεύουν στον έλεγχο του ρυθμού και θα έχουν τις φάσεις με στόχο να διασπάσουν το χαμηλό μπλοκ του Τιμούρ Κετσπάγια και να σκοράρουν. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό με το Under 3,5 σε απόδοση 1.97.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Λεβάντε με την Εσπανιόλ. Οι γηπεδούχοι έζησαν τον εφιάλτη της διάλυσης λόγω χρεών, όμως τελικά παραμένουν ζωντανοί. Όσον αφορά το ρόστερ, είναι το δεύτερο ποιοτικότερο στην κατηγορία και το ξεκίνημα κρίνεται καλό (2-2-0). Τρέχει σερί 7-5-1 στην έδρα της και σε αυτή θα στηριχθεί για να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από τον προβιβασμό στην Πριμέρα.

Η Εσπανιόλ δεν είναι τυχαία το φαβορί για την απευθείας άνοδο, μιας και το ξεκίνημα της είναι εξαιρετικό με ρεκόρ 3-1-0. Η ισοπαλία ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της εξαιρετικής Αλμπαθέτε (1-1) όταν ακόμη υπήρχε ανισορροπία στο έμψυχο δυναμικό.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως οι Καταλανοί δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητας τους και αυτό κόντρα στην Αμορεμπιέτα (3-2) από την οποία δέχτηκε δύο τέρματα την προηγούμενη αγωνιστική. Στην τελευταία της θητεία στη Σεγούντα (2020-21), δέχτηκε δύο γκολ από μόλις πέντε ομάδες (1-2 με Χιρόνα, 0-2 με Λεγκανές, 2-3 με Βαγεκάνο, 2-2 με Μιρανδές και 0-2 με Καρταχένα). Τότε, ολοκλήρωσε τη χρονιά με 28 τέρματα παθητικό σε 42 παιχνίδια!

Προγνωστικά στοιχήματος

Η λογική λέει πως από τη στιγμή που έχουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, θα ανοίξει το ντέρμπι. Ήμασταν ανάμεσα στο Over και το G/G. Αμφότερα βγήκαν ψηλά κάτι που μας έδωσε το προνόμιο να πάμε στο G/G ή Over που πληρώνει στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κύπρος – Σκωτία: 2 & Under 3,5 (απόδοση 1.97), 21:45
  • Λεβάντε – Εσπανιόλ: G/G ή Over 2,5 (απόδοση 1.75), 22:00

Τα προκριματικά του EURO 2024 παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ