BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ειδικό του Πανσερραϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και τα γαλλικά "κλειδιά"

Ο Πανσερραϊκός πήρε προβάδισμα απέναντι στον Βόλο
Ο Πανσερραϊκός πήρε προβάδισμα απέναντι στον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για την Stoiximan Super League και την Ligue 1.

Επιστροφή στην δράση των πρωταθλημάτων από χτες και σήμερα είναι το κυρίως μενού, μετά από ένα γεμάτο ευρωπαϊκό τριήμερο. Φυσικά, το ενδιαφέρον εν Ελλάδι στρέφεται στην Stoiximan Super League και το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι άλλο από αυτό του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και την εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου που τους έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Φεράντο στην άκρη του πάγκου έχει φέρει μεγάλη αλλαγή στα Λιοντάρια, τα οποία είναι πιο επιθετικά. Αφήνουν βέβαια κενούς χώρους, όμως βλέπουμε παραγωγή φάσεων. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ο Πανσερραϊκός έχει έξι τελικές εντός εστίας έκαστος και πάνω από 10 συνολικά. Όσο για την ΑΕΚ, έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι των Δικεφάλων με τον ΠΑΟΚ και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Είδαμε πιο επιθετικό σχήμα από πλευράς Ένωσης με την παρουσία και του Λιβάι Γκαρσία και του Πιερό, ενώ στα θετικά είναι η πρώτη συμμετοχή του Αντονί Μαρσιάλ.

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ δεν είναι το καλύτερο δυνατό στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και πέραν της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ, έχασε βαθμούς κόντρα σε Παναιτωλικό και Λαμία. Υπάρχει πίεση για αποτέλεσμα, οπότε περιμένουμε από την Ένωση να βγει μπροστά, αφήνοντας χώρους. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Πανσερραϊκός, με βάση τις τελικές που είχε σε προηγούμενα ματς. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι το Over 3.5 στις τελικές του Πανσερραϊκού σε απόδοση 2.55.

Πάμε και στη Γαλλία, εκεί όπου έχουμε σημειώσει στα… κιτάπια μας την αναμέτρηση της Ρεμς με την Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Οσέρ, γενικά όμως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι πώς μέχρι και το τελευταίο ματς, μετρούσαν ένα σερί 6 διαδοχικών αγώνων χωρίς ήττα. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της, παίζει άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο, όπου δημιουργεί φάσεις, βάζει γκολ αλλά δέχεται εύκολα κιόλας. Κάπως έτσι, βέβαια, παίζει και η Μπρεστ, η οποία μεσοβδόμαδα είχε και αγώνα για το Champions League, στο οποίο έχει 7 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι δύο ομάδες, αλλά και της ποιότητάς τους στην επίθεση, περιμένουμε γκολ και από τα δύο σύνολα. Επιλογή μας, λοιπόν, το Goal/Goal σε απόδοση 1.63.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 26/10, 20:00 – Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Πανσερραϊκός Over 3.5 τελικές στην εστία (Απόδοση: 2.55)
  • ΕΛΛ1 – 26/10, 20:00 – Ρεμς – Μπρεστ: Goal/Goal (Απόδοση: 1.63)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ