BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ και το Combo Bet της Ομόνοιας

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ και το Combo Bet της Ομόνοιας
EUROKINISSI

Στη μάχη των playoffs του Europa και Conference League ρίχνονται οι κυπριακές ομάδες και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Ολοκληρώνεται σήμερα η δράση των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για αυτό το τριήμερο και το βλέμμα είναι στραμμένο στις προσπάθειες των ελληνικών και των κυπριακών ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ δίνει εκτός έδρας μάχη κόντρα στην ΡΦΣ για τα προκριματικά του Europa League, ενώ η Ομόνοια υποδέχεται την Ζίρα.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά των δύο αγώνων.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της ΡΦΣ με το ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλεύτουν σήμερα την έδρα τους, εκεί όπου θα έχουν την μαζική στήριξη του κόσμου τους μιας και έχει ανακοινωθεί sold out. Οι Λετονοί προτιμούν το 4-3-3 το οποίο δεν αναμένεται να αποχωριστούν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Σε εξαιρετική φόρμα ο Ικαούνικς αλλά και ο Οσουάγκβου. Αν είναι στην μέρα τους μπορούν να βοηθήσουν. Όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία της ΡΦΣ στην Ευρώπη, στον προηγούμενο γύρο διέλυσε την Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα με δυο νίκες.

Πόνεσε το ΑΠΟΕΛ ο αποκλεισμός από Σλόβαν Μπρατισλάβας με αποτέλεσμα να αποστείλει επιστολή μέχρι και στην UEFA για τη διαιτησία και των δυο αγώνων. Βέβαια, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα η προσοχή είναι στο να μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως για πρώτη φορά είδαμε τον Γκαγιέγο κόντρα στην Σλόβαν στο ΓΣΠ να παίζει με τριάδα στα στόπερ κάτι που ξάφνιασε πολλούς μιας και σπάνια αλλάζει τρόπο παιχνιδιού. Σημαντικές είναι οι απουσίες των Πέτροβιτς και Σαρφό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ντογκαλά που μάλλον θα μείνει εκτός.

Και οι δυο ομάδες θα μπουν με σκοπό να δουν τις αντιδράσεις του αντιπάλου και αν δεν σημειωθεί κάποιο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, το να πάει στην ισοπαλία στο πρώτο μέρος είναι ένα πολύ πιθανό σημείο που πληρώνει καλά. Η επιλογή μας λοιπόν είναι το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.07.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Ομόνοιας με την Ζίρα για τα προκριματικά του Conference League. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ως τώρα εξαιρετικό πρόσωπο. Στον τελευταίο γύρο απέκλεισαν την Φέχερβαρ με δεύτερη νίκη μέσα στην Ουγγαρία και ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην ιστορία τους μετρούν τέσσερις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι πως η Ομόνοια παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο για την εποχή, δείχνει δεμένη και καλοδουλεμένη ομάδα. Ο Νταμπράουσκας επιλέγει κυρίως ένα 4-3-3 και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο με ομοιογένεια πολύ νωρίς στη σεζόν που είναι κλειδί για να μπορέσει να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Κρατάμε επίσης πως θα είναι το ΓΣΠ με τον κόσμο να είναι σε ευφορία μετά και την ανακοίνωση λεπτομερειών για το όνειρο ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου από τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου.

Η Ζίρα έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης αποκλείοντας την Όσιγεκ από την Κροατία με γκολ στο 90΄ με το οποίο έστειλε την πρόκριση στα πέναλτι. Με ανεβασμένη ψυχολογία είναι οι Αζέροι, αν και αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της Ομόνοιας. Στόχος τους για σήμερα δεν είναι άλλος από το να κλείσουν τους χώρους και να παλέψουν για ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στη συζήτηση της πρόκρισης στον επαναληπτικό. Το 4-3-3 είναι ο σχηματισμός που δεν αλλάζει ο προπονητής της ομάδας, Σαντίγκοβ Ρασχιάντ.

Η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και με 16.000 φίλους της στις κερκίδες η ατμόσφαιρα θα είναι… ηλεκτρισμένη. Θα πάμε, λοιπόν, σε ένα combo bet με τη νίκη της Ομόνοιας και το Over 1,5 σε απόδοση 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • EUL – 22/8, 20:00 – ΡΦΣ – ΑΠΟΕΛ: Χ ημίχρονο (Απόδοση: 2,07)
  • ECL – 22/8, 20:00 – Ομόνοια – Ζίρα: 1 και Over 1,5 (Απόδοση: 2,20)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ