BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το κίνητρο ενόψει τελικών

Close-up image of basketball ball over floor in the gym. Orange basketball ball on wooden parquet.
Close-up image of basketball ball over floor in the gym. Orange basketball ball on wooden parquet. ISTOCK

Η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr έρχεται από τη μακρινή Βενεζουέλα και την τελευταία αγωνιστική του Final Group.

Μπορεί στην Ευρώπη και το NBA να είμαστε στην offseason και να περιμένουν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων, υπάρχουν όμως ακόμα πρωταθλήματα σε ισχύ. Ένα από αυτά είναι της Βενεζουέλας, το οποίο έχει ακόμα μία ημέρα δράσης μέχρι να ξεκινήσουν οι τελικοί του πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρωτάθλημα της Βενεζουέλας έχει ένα ιδιόμορφο format. Έχουμε δύο γκρουπ των 9 ομάδων, από τα οποία οι 5 καλύτερες ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους αναμεταξύ τους. Από αυτά τα ζευγάρια προκύπτουν οι 5 ομάδες που παίζουν στο Final Group για να καταλήξουμε στις δύο που θα παίξουν στους τελικούς.

Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι ανάμεσα στη Μαρίνος ντε Ανζοατέγι και την Γκουαϊκέριες Ντε Μαργκαρίτα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως στο Final Group ξέμειναν από δυνάμεις στην κρισιμότερη περίοδο. Μόλις 2 νίκες μετρούν σε αυτό το σημείο της σεζόν, με τη δεύτερη να έρχεται στον τελευταίο τους αγώνα και ενώ χρειάστηκαν το 5λεπτο της παράτασης.

Όσο για την Γκουαϊκέριες Ντε Μαργκαρίτα, αποτελεί τη μία εκ των δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στους τελικούς. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Γκλαντιαντόρες. Μάλιστα, είναι ομάδα με… ευρωπαϊκό άρωμα, μιας και αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Άρη, Γκάρι ΜακΓκι, αλλά και οι Αλφόνσο Άντερσον και Μπράντον Γουόλτερς, με τον πρώην παίκτη της Γιάλοβασπορ να πετυχαίνει double double με 18 πόντους και 16 ριμπάουντ στον τελευταίο αγώνα.

Δεδομένα η Μαρίνος θα τερματίσει στην τελευταία θέση, χωρίς να την επηρεάζει σε κάτι. Από την άλλη, η Γκουαϊκέριες Ντε Μαργκαρίτα διεκδικεί την κορυφή του Final Group για να μπει με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Έχουμε ξεκάθαρο κίνητρο, ενώ και η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ της. Γι’ αυτό και θα πάμε στο διπλό σε απόδοση 2,62.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΒΕΝ – 03/09, 02:00 – Μαρίνος ντε Ανζοατέγι – Γκουαϊκέριες Ντε Μαργκαρίτα: 2 (Απόδοση: 2,62)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ