BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το κίνητρο της Μπεσίκτας και η βολική ισοπαλία

Besiktas' Vincent Aboubakar, right, vies for the ball with Galatasaray's Dries Mertens during the Turkish Super Lig soccer match between Besiktas and Galatasaray at Besiktas park stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, March 3, 2024. Galatasaray won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Besiktas' Vincent Aboubakar, right, vies for the ball with Galatasaray's Dries Mertens during the Turkish Super Lig soccer match between Besiktas and Galatasaray at Besiktas park stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, March 3, 2024. Galatasaray won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco) 2024 AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Δύο επιλογές, από το πρωτάθλημα της Γαλλίας και της Τουρκίας, έχει ξεχωρίσει το Betmarket.

Η Μπεσίκτας είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, μόλις έναν βαθμό πίσω από την τετράδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο στόχος είναι ξεκάθαρα η τέταρτη θέση και φυσικά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, διότι αν δεν κερδίσει τότε θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Το θετικό είναι πως σήμερα παίζει στην έδρα της, εκεί όπου τα πηγαίνει πολύ καλά, ενώ έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τη Φενέρ (2-1) που σίγουρα την πείσμωσε.

Η Ρίζεσπορ έχει ακόμη ελπίδες για την τετράδα και την Ευρώπη, καθώς αν και έβδομη είναι μόλις στο -3 από την τέταρτη θέση. Στις περασμένες δύο αγωνιστικές δεν κατάφερε να κερδίσει (0-1-1), αν και νωρίτερα είχε τρεις σερί νίκες. Το πρόβλημα της φαίνεται να είναι εκτός έδρας, εκεί όπου έχει επτά ήττες στις οκτώ τελευταίες εξόδους της.

Φαβορί είναι ξεκάθαρα οι γηπεδούχοι, διότι υπερτερούν ποιοτικά και είναι αρκετά καλοί στην έδρα τους, την ώρα που η Ρίζεσπορ εκτός έδρας δεν αποδίδει καλά. Συνεπώς, το σημείο της Παρασκευής (03/05/24) είναι ο άσος, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.77.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Βολική ισοπαλία

Ο ορισμός της βολικής ισοπαλίας, σε ένα πρωτάθλημα (2η κατηγορία Γαλλίας) που τα "Χ" επιβεβαιώνονται με καλή συχνότητα. Βρισκόμαστε 3 στροφές πριν την ολοκλήρωσή του και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με 46 πόντους, σχεδόν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρότι βρίσκονται σε τέτοια θέση, δεν έχουν τσεκάρει μαθηματικά την σωτηρία τους, κάτι που θα συμβεί σήμερα αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο. Θα πανηγυρίσουν μαζί την ανανέωση της παρουσίας τους στο πρωτάθλημα της Ligue 2 για την σεζόν 2024/2025, έχοντας 9 πόντους απόσταση από την 17η Τρουά που υποβιβάζεται με βάση τα τωρινά δεδομένα. Μία Τρουά, που έχει θεωρητικά βατό παιχνίδι καθώς υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Βαλενσιέν και πιθανότατα θα κερδίσει (αυξάνοντας την πίεση).

Η Αμιάν είναι "μετρ" των ισοπαλιών, μετρώντας 16 σε 35 αναμετρήσεις και 9 στα 13 τελευταία παιχνίδια της! Η ισοπαλία σε απόδοση 3.10 από τις στοιχηματικές εταιρίες, αξίζει (και με το παραπάνω) το ρίσκο της!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπεσίκτας - Ρίζεσπορ: 1 (απόδοση 1.77), 20:00

Μπαστιά - Αμιάν: Χ (απόδοση 3.10), 21:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ