BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το κίνητρο της παραμονής και η παράδοση

Ο Αντεμπάγιο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λούτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αντεμπάγιο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λούτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Από την Premier League και την La Liga είναι τα σημερινά προγνωστικά του BetMarket.gr.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την Premier League και την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λούτον. Σε πολύ κακή κατάσταση τα Σφυριά, τα οποία γνώρισαν τον διασυρμό με 5-0 από την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική. Γενικότερα η φόρμα της δεν είναι κακή το τελευταίο διάστημα, ενώ η γνωστοποίηση ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, περισσότερο κακό έκανε στο σύνολο. Η Λούτον από την άλλη δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Πήρε πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Έβερτον, όμως για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει τους δύο εναπομείναντες αγώνες.

Η Λούτον δεν μας έχει δείξει ότι τα παρατά εύκολα, οπότε περιμένουμε να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την παραμονή της στα σαλόνια της Premier League. Η Γουέστ Χαμ είναι αδιάφορη και ντεφορμέ ομάδα, σε αντίθεση με την Λούτον που έχει το κίνητρο στο πλευρό της, οπότε θα πάμε στο αουτσάιντερ διπλό του 3,80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Γρανάδα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν έναν ακόμα διασυρμό, αυτή τη φορά από τη Σεβίλλη με 3-0. Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για το σύνολο του Σαντοβάλ, μιας και θα είναι ήδη υποβιβασμένη την ώρα του αγώνα εάν έχει κερδίσει η Μαγιόρκα νωρίτερα τη Λας Πάλμας. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη πέτυχε μία ακόμα σπουδαία ανατροπή σε ημιτελικό Champions League, μιας και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, εν τέλει πήρε την πρόκριση στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα είχε κατακτήσει και μαθηματικά ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Έχουμε μία πρακτικά αδιάφορη αναμέτρηση, με δεδομένο πως η Γρανάδα μπορεί να έχει πέσει ήδη την ώρα του αγώνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατέβει με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της λόγω έλλειψης σοβαρού κινήτρου. Δεν περιμένουμε να κλειστούν οι δύο ομάδες. Παίζεται το Over, το οποίο έφεραν στα 6/6 μεταξύ τους παιχνίδια στο Κάρμενες. Τα 4/6 ήταν και Over 3,5. To Over 2,5 έχει 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Λούτον: 2 (απόδοση 3,80), 17:00
  • Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 19:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ