BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το μεγάλο φαβορί και το Over που αξίζει

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Μία επιλογή από τη Serie A και μία από τη LaLiga2 προτείνει το Betmarket στα προγνωστικά.

Καθημερινά το Betmarket σας παρουσιάζει τις αναλύσεις των αγώνων με το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Με φόρα η Αταλάντα

Η Βενέτσια βρίσκεται την τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει πως αξίζει να βρίσκεται στη Serie A. Η άμυνα της έχει αρκετά κενά, ενώ επιθετικά οι ικανότητες της είναι περιορισμένες. Ειδικά κόντρα σε ομάδες υψηλότερης δυναμικής, δείχνει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και συνήθως χάνει με… κάτω τα χέρια.

Η Αταλάντα βρίσκεται σε κορυφαία κατάσταση και συνεχίσει να αποτελεί φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες. Πριν τη διακοπή διέσυρε τη Τζένοα (5-1), ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει εύκολα τη Σαχτάρ (0-3), για το Champions League. Πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να βρει χώρους απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα, πόσω μάλλον κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες της κατηγορίας.

Εκτίμηση

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Αταλάντα να υπερτερεί σημαντικά. Θεωρούμε πως η Ντέα θα φύγει με το διπλό, αλλά και πως το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ, επομένως θα ποντάρουμε στο 2 & Over 2.5, σε απόδοση 2.45.

Γκολ και… θέαμα

Η Σαραγόσα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας σκοράρει 16 γκολ στις 9 πρώτες αγωνιστικες. Στην αρχή της σεζόν είχε καλή εικόνα και αμυντικά, όμως στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της κι αυτό της έχει κοστίσει. Μετρά δύο διαδοχικά Goal/Goal & Over 4.5, ενώ εντός έδρας έχει τρία σερί Over 2.5.

Η Αλμερία βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ευθύνη γι’ αυτό έχει η κακή αμυντική της λειτουργία. Μιλάμε για την ομάδα με το υψηλότερο παθητικό στο πρωτάθλημα, 18 γκολ σε 9 αγώνες. Το μόνο θετικό είναι πως σκοράρει αρκετά κι έχει βρει δίχτυα συνολικά 14 φορές. Οι αριθμοί λένε τέσσερα Goal/Goal & Over 3.5, στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της.

Εκτίμηση

Πρόκειται για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που στα παιχνίδια τους βλέπουμε μεγάλα σκορ. Αμφότερες είναι ικανές επιθετικά και καμιά τους δεν πείθει αμυντικά, επομένως θα πάμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.88.

Η επιλογές του Betmarket

  • 16:00, Βενέτσια - Αταλάντα: 2 & Over 2.5, σε απόδοση 2.45
  • 19:30, Σαραγόσα - Αλμερία: Over 2.5, σε απόδοση 1.88

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ