BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το μενού έχει γκολ, ασίστ και κάρτες

Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/LALO R. VILLAR/AP IMAGES

Αρκετά γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα (23/08/24) και οι επιλογές που προκύπτουν στα προγνωστικά του Betmarket προσφέρονται σε υψηλές αποδόσεις.

Με την έναρξη και των πρωταθλημάτων, το Betmarket.gr σας παρουσιάζει καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Primera Division: Προγνωστικά Θέλτα – Βαλένθια (23/08/24)

Ευκαιρία για value αποδόσεις

Είναι αλήθεια πως αυτή η περίοδος είναι ιδανική για value αποδόσεις. Σήμερα λοιπόν, το ενδιαφέρον βρίσκεται στον Μοριμπά της Θέλτα, αρκετά υψηλό το 3.75 στην επιλογή να δεχθεί κάρτα. Ο νεαρός μέσος δεν είναι γνωστός για την πειθαρχία του και είναι αρκετά πιθανό να μπει στο μπλοκάκι του διαιτητή, οπότε αξίζει ένα ποντάρισμα.

Ο Μοριμπά έχει αγωνιστεί σε 88 αναμετρήσεις, σε 54 εκ των οποίων ως αλλαγή κι έχει καταφέρει να δεχθεί 23 κίτρινες και πέντε κόκκινες κάρτες. Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, αυτός θα είναι ο Μοντέρο. Την περσινή σεζόν έβγαζε κατά μέσο όρο πέντε κάρτες/ανά παιχνίδι. Επιρρεπής ο παίκτης, καρτάκιας ο διαιτητής, value το 3.75

Υπάρχει παράδοση

Η προϊστορία μιλάει από μόνη της, όταν 11 από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια δύο ομάδων, στην έδρα μίας εκ των δύο, έχουν Goal/Goal. Όταν λοιπόν υπάρχει αυτό το στατιστικό και η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού, το ποντάρισμα αξίζει. Στην προκειμένη περίπτωση, αμφίτερμα είχε τόσο η αναμέτρηση της Βαλένθια στην πρεμιέρα, όσο και αυτή της Θέλτα. Επίσης, η γηπεδούχος έχει 5/5 στο Μπαλαΐδος και η φιλοξενούμενη σκόραρε στις 4/5 εξορμήσεις.

Goal/Goal λοιπόν, σε απόδοση 2.00

Σε φόρμα ο Άσπας

Ο Ιάγο Άσπας ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και είχε πολύ καλή απόδοση στο 2-1 της Θέλτα επί της Αλαβές. Ο 37χρονος αρχηγός των Γαλιθιάνων έπαιζε σαν 20χρονος! Είχε αρκετά τρεξίματα, συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι (σκόραρε κιόλας) κι ενώ περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αλλαγή λόγω κούρασης, έβγαλε όλο το 90λεπτο! Φυσικά, αναμένεται να είναι βασικός και στη σημερινή αναμέτρηση. Επίσης, είναι σχεδόν δεδομένο πως θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του. Εξάλλου, έβαλε 9 γκολ και έδωσε 10 ασίστ πέρυσι σε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Άσπας πληρώνει 2.05.

Apertura Mexico: Προγνωστικά Κερετάρο – Κρουζ Αζούλ (24/08/24)

Δε… στρίβει η Κερετάρο

Καθόλου καλά δεν είναι τα πράγματα στην Κερετάρο. Διασύρθηκε με το βαρύ 4-0 στη Σαν Λουίς, ενώ συνολικά μετρά μόνο ήττες στο Apertura (5). Στο μεταγραφικό παζάρι δεν έκανε κινήσεις κι ο τεχνικός Γκερκ… έχει απηυδήσει. Σήμερα, υποδέχεται την Κρουζ Αζούλ, η οποία με τον Ανσέλμι στον πάγκο έχει αλλάξει την εικόνα της προς το καλύτερο. Ήταν φιναλίστ στο Clausura και στο Apertura ξεκίνησε με 3-1-0. Η μία από τις τρεις νίκες ήταν εκκωφαντική, καθώς διέλυσε 4-0 την ομάδα με το ακριβότερο ρόστερ στη χώρα, Μοντερέι.

Σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι

Το φαβορί της αναμέτρησης είναι δίκαια η Κρουζ Αζούλ και η λογική λέει πως θα πάρει σχετικά εύκολα τη νίκη. Στα προγνωστικά, αξία έχει να ποντάρουμε στο Over 1.5 γκολ της. Με τους Γιακουμάκη και Σεπούλβεδα μπροστά μπορεί να το καταφέρει άνετα. Επίσης, το επιβεβαίωσε στις 2/2 επισκέψεις στην Κερετάρο, η οποία δέχτηκε τουλάχιστον δύο τέρματα στα 2/2 εντός έδρας παιχνίδια της.

Το Over 1.5 γκολ της Κρουζ Αζούλ είναι στο 1.77.

Προγνωστικά Mexico, Spain (23-24/08/24): Το παιχνίδι μας

Μονά

  • ΙΣ1 – 23/08 – 20.00 – Θέλτα – Βαλένθια – Να δεχτεί κάρτα ο Μορίμπα (3.75)
  • ΙΣ1 – 23/08 – 20.00 – Θέλτα – Βαλένθια – Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Άσπας (2.05)

Bet Builder

  • ΙΣ1 – 23/08 – 20.00 – Θέλτα – Βαλένθια
  • Να δεχτεί κάρτα ο Μορίμπα
  • Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Άσπας

Bet Builder απόδοσης 7.50

Δυάδα

  • ΙΣ1 – 23/08 – 20.00 – Θέλτα – Βαλένθια – Να σκοράρουν οι δύο ομάδες (2.00)
  • ΜΕΞ1 – 24/08 – 04.00 – Κερετάρο – Κρουζ Αζούλ – Over 1.5 Κρουζ Αζούλ (1.78)

Δυάδα απόδοσης 3.56

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ