BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ρίσκο της Φροζινόνε και τα γκολ στην Championship

Ο Άγγλος τεχνικός Νιλ Χάρις στον πάγκο της Μίλγουολ
Ο Νιλ Χάρις © 2022 TIM IRELAND/ASSOCIATED PRESS

Δύο ενδιαφέροντα σημεία από την Αγγλία και την Ιταλία έχει εντοπίσει για σήμερα το BetMarket.gr σε δυνατές αποδόσεις.

Επιστρέφει η δράση στα πρωταθλήματα και αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου έχουν ξεκινήσει με κάθε επισημότητα. Έχουμε επιλέξει για σήμερα δύο διαφορετικά σημεία, ένα από την Championship της Αγγλίας και ένα από την Serie B στην Ιταλία σε πολύ δυνατές αποδόσεις.

Ας δούμε τις αναλύσεις και τα σημεία.

Ξεκίνημα από την Championship και την αναμέτρηση της Χαλ με την Μίλγουολ. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι, με τη φιλοξενούμενη να έχει δείξει ένα άκρως επιθετικό προφίλ ως τώρα, μετρώντας δύο διαδοχικά Goal/Goal & Over 3,5 στο πρωτάθλημα.

Δεν υστερεί επιθετικά πάντως και η Χαλ, μιας και τα παιχνίδια της ως τώρα έχουν φάσεις, παρά το γεγονός πως και τα δύο ματς που έχει δώσει στην αρχή της σεζόν, έχουν... κολλήσει στο 1-1.

Στα μάτια μας είναι η ώρα να αλλάξει αυτό το καθεστώς σήμερα και να δούμε περισσότερα γκολ από τη Χαλ. Κόντρα δε σε μία αντίπαλο όπως η Μίλγουολ, οι πιθανότητες για παιχνίδι με γκολ αυξάνονται αισθητά. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι το Over 2.5, το οποίο και βρίσκουμε σε απόδοση 2,10, την οποία και θεωρούμε value bet, στην αναλογία της ευκολίας με την οποία σκοράρει η Μίλγουολ και δημιουργεί ευκαιρίες η Χαλ.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας και πάμε στην Serie B, εκεί όπου η Σπέτσια αντιμετωπίζει την Φροζινόνε. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν πολλά αμυντικά κενά στην διάρκεια της προετοιμασίας τους, τα οποία δεν έλειψαν και στα επίσημα ματς. Πριν την ισοπαλία με την Πίζα υπήρχε ο αποκλεισμός στα πέναλτι από την Σαλερνιτάνα για το Κύπελλο.

Η σημερινή της αντίπαλος, η Φροζινόνε, διεκδικεί την άμεση επάνοδο της στην Serie A. Μπορεί να μην πήρε το βαθμολογικό τρίποντο στην έναρξη της σεζόν κόντρα στην Σαμπντόρια (2-2), όμως παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Μία νίκη που διαβλέπουμε πως μπορεί να πάρει σήμερα. Γι’ αυτό και αξίζει το ρίσκο του διπλού σε απόδοση 3,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΓΓΤ – 24/08, 14:30 – Χαλ – Μίλγουολ: Over 2,5 (Απόδοση: 2,10)
  • ΙΤΑ2 – 24/08, 21:30 – Σπέτσια – Φροζινόνε: 2 (Απόδοση: 3,05)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ