BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το συνδυαστικό του τελικού και η βραδιά του Ρόις

Dortmund's Marco Reus celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Friday, Sept. 2, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μάρκο Ρόις πανηγυρίζει γκολ με φανέλα της Ντόρτμουντ @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τον μεγάλο τελικό του Champions League με δύο σημεία.

Ο μεγάλος τελικός του Champions League είναι γεγονός και φέτος επιστρέφει στον… ναό του ποδοσφαίρου, το Wembley, για μια μοναδική παράσταση ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βεστφαλοί επιστρέφουν σε αυτό το γήπεδο, μετά και την τελευταία τους προσπάθεια για κατάκτηση του τροπαίου και ελπίζουν αυτή τη φορά να επιστρέψουν με γεμάτες αποσκευές. Οι Μαδριλένοι από την άλλη ξέρουν το… δρόμο των επιτυχιών και θέλουν να τον διαβούν ξανά.

Η Ντόρτμουντ τερμάτισε πρώτη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο (Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Νιούκαστλ) και έβαλε τον πήχη ψηλά από την αρχή. Στη φάση των 16 αντιμετώπισε την Αϊντχόφεν, παίρνοντας την ισοπαλία στην Ολλανδία (1-1) και στον επαναληπτικό κλείδωσε την πρόκριση (2-0). Στα προημιτελικά έχασε εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1), όμως πήρε εν τέλει την πρόκριση με νίκη στο δεύτερο παιχνίδι (4-2). Τελευταίο εμπόδιο πριν τον μεγάλο τελικό ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία απέκλεισε και μάλιστα με δύο νίκες (1-0,0-1).

Αγωνιστικά, η Ντόρτμουντ πιέζει αρκετά τον αντίπαλο και ειδικά μόλις χάνει την μπάλα επιλέγει την άμεση αναχαίτιση. Επιθετικά, αναπτύσσεται γρήγορα, ενώ συχνά επιδιώκει μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε έναν όμιλο στα μέτρα της (Νάπολι, Μπράγκα, Ουνιόν Βερολίνου), με αποτέλεσμα να κάνει το 6/6, σκοράροντας 16 τέρματα. Απέκλεισε στους 16 τη Λειψία (0-1/1-1), ενώ στα προημιτελικά πήρε την πρόκριση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες και τη Βασίλισσα να προκρίνεται στα πέναλτι. Τέλος, στα ημιτελικά ήρθε ακόμη μια σπουδαία πρόκριση, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η επίθεση αποτελεί το μεγάλου ατού της Ρεάλ, καθώς διαθέτει παίκτες με πολλή ποιότητα και κυρίως ταχύτητα. Μεταφέρει με άνεση τη μπάλα στην επίθεση και δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες από το πουθενά. Από την άλλη, είναι ευάλωτη αμυντικά σε συνθήκες αντεπίθεσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δύο σημεία μας αρέσουν από τον αποψινό τελικό. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα που αποδίδει καλύτερα στο πρώτο μέρος, ενώ η Ρεάλ στο δεύτερο. Οι Γερμανοί θέλουν να μπουν δυνατά από νωρίς, την ώρα που οι Ισπανοί φέτος δεν βιάζονται και απειλούν αφού χτίσουν ρυθμό. Μας αρέσει λοιπόν η επιλογή 1Χ ημίχρονο/Χ2 τελικό που είναι σε απόδοση 2.30.

Ένας από τους πρωταγωνιστές σήμερα είναι ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την ομάδα και σίγουρα θέλει να κλείσει την καριέρα του εκεί με έναν τίτλο και μάλιστα αυτόν του Champions League. Ο Γερμανός είναι ηγέτης και περιμένουμε να πάρει προσπάθειες. Συνεπώς, βρίσκουμε αξία στην επιλογή να έχει ο Ρόις Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • UCL – 1/6, 22:00 – Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: 1Χ ημίχρονο/Χ2 τελικό (Απόδοση: 2,30)
  • UCL – 1/6, 22:00 – Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ρόις Over 0.5 προσπάθεια στην εστία (Απόδοση: 2,10)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ