BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ταλέντο της Λας Πάλμας που θα μας απασχολήσει στο μέλλον

Las Palmas' Alberto Moleiro celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Las Palmas and Real Madrid at the Gran Canaria stadium in Las Palmas, Spains Canary Islands, Thursday, Aug. 29, 2024. (AP Photo/Gabriel Jimenez)
Las Palmas' Alberto Moleiro celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Las Palmas and Real Madrid at the Gran Canaria stadium in Las Palmas, Spains Canary Islands, Thursday, Aug. 29, 2024. (AP Photo/Gabriel Jimenez) © 2024 GABRIEL JIMENEZ/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Λας Πάλμας για την Primera Division.

Πέφτει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Primera Division με την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Λας Πάλμας σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς. Μπορεί η Λας Πάλμας να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει όμως τις μονάδες φέτος να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή στην κατηγορία.

Σαφώς και στον σημερινό αγώνα τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχει η Βιγιαρεάλ. Πιο έμπειρη ομάδα, παίζει και στο γήπεδο της, οπότε έχει την ευκαιρία να συλλέξει τρεις θεωρητικά εύκολους πόντους. Στην απόδοση που είναι ο άσος, βέβαια, (1,50 κατά μέσο όρο) δεν μας πείθει και ιδιαίτερα για να ασχοληθούμε μαζί του. Αντιθέτως, έχουμε βρει ένα ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα παίκτη που μάλιστα έχει απόδοση διπλασιασμού.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μολέιρο, ο οποίος μάλιστα έχει και γενέθλια σήμερα και κλείνει εσχάτως τα 21 χρόνια. Μαζί με τον Σάντρο και τον Καμπάνια αποτελούν τους τρεις καλύτερους παίκτες της ομάδας. Δεν μπορούμε φυσικά να ασχοληθούμε με τον Καμπάνια σε ειδικά στοιχήματα, με δεδομένο πως μιλάμε για αμυντικό χαφ. Όσο για τον Σάντρο, ναι μεν είναι εξαιρετικός παίκτης, όμως σήμερα είναι εκτός αποστολής. Οπότε όλα τα βλέμματα πέφτουν στον Μολέιρο.

Ο 20χρονος εξτρέμ έχει βρει στο αρχικό σχήμα της Λας Πάλμας στα 6/7 παιχνίδια και έχει 72 λεπτά μέσο όρο χρόνο παραμονής στον αγωνιστικό χώρο. Απόντος του Σάντρο περιμένουμε να μείνει παραπάνω μέσα. Επίσης, μετράει 2.1 σουτ ανά 90λεπτο με τα 1.4 στην εστία. Έστειλε την μπάλα στον στόχο στα 5/6 ματς έχοντας απέναντί του μεταξύ άλλων τη Ρεάλ Μαδρίτης (1) και την Μπιλμπάο (1). Εν τω μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον μοναδικό αγώνα που δεν ήταν στο αρχικό σχήμα (κόντρα στην Αλαβές), μπήκε στο 46’ και έκανε 3 τελικές στην εστία!

Ελέω και των γενεθλίων του περιμένουμε να πάρει ακόμα περισσότερες προσπάθειες σήμερα. Μία από αυτές μπορεί να καταλήξει στο στόχο. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το 1+ σουτ στην εστία από τον Μολέιρο σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣΠ1 – 30/09 – 22.00 – Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας: 1+ σουτ στην εστία ο Μολέιρο (Απόδοση: 2.05)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και σύγκριση αποδόσεων από όλα τα πρωταθλήματα!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ