BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το τείχος του Πετράκη και η… βροχή στη Σουηδία

Προγνωστικά στοιχήματος: Το τείχος του Πετράκη και η… βροχή στη Σουηδία
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr περιλαμβάνει δύο σημεία με γκολ από τα σημερινά παιχνίδια της ημέρας.

Επέστρεψε λοιπόν η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα και μετά από μία μίνι διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μαζί έξυπνα σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις.

Αρχή κάνουμε από την Σουηδία και την αναμέτρηση της Βαστέρας με τη Μάλμε. Οι γηπεδούχοι, αν χαρακτηρίζονται για κάτι, αυτό είναι η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση του. Μοναδικό κοινό στοιχείο μεταξύ των αγώνων που δίνουν είναι τα γκολ. Είναι ομάδα με αρετές επιθετικά, όμως αμυντικά είναι παντελώς ασυνεπής και αυτό της έχει κοστίσει. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει σκοράρει στα τελευταία 9/10 παιχνίδια της κι έχει κρατήσει μόλις μία ανέπαφη εστία στα τελευταία 14. Για τη Μάλμε δεν έχουμε πολλά να πούμε, με δεδομένο πως έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +10 από την 2η θέση. Είναι αήττητη εδώ και εννιά αγώνες, ενώ για τα δεδομένα του πρωταθλήματος έχει περίσσια ποιότητα, μετρώντας 60 γκολ σε 26 αγώνες.

Σαφώς οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, όμως το διπλό δεν έχει δα και τόση αξία. Θα προτιμήσουμε τα γκολ εδώ, με δεδομένο πως και η Βαστέρας και βρίσκει γκολ, αλλά και δέχεται με μεγάλη ευκολία. Το Over 2,5 έχει απόδοση 1.63 και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Συνεχίζουμε με το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας στην Stoiximan Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι δεν έκλεισαν καλά την περίοδο προ της διακοπής για τις εθνικές, γνωρίζοντας δύο σερί ήττες. Κοινό στοιχείο τους ήταν η κακή αμυντική λειτουργία, με το πρόβλημα αυτό να παρουσιάζεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με δεδομένο πως οι Περιστεριώτες ακόμα δεν έχουν ανέπαφη εστία. Πιθανολογούμε πως η περίοδος της διακοπής ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοθεί έμφαση στο αμυντικό σκέλος. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε πάρει δύο σημαντικότατες νίκες επί της ΑΕΚ (1-0) και του ΟΦΗ (1-2). Το εντυπωσιακό φυσικά δεν είναι άλλο από το αήττητο στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, με τρεις ανέπαφες εστίες και αποκορύφωμα το 0-0 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη στηρίζει το παιχνίδι της στην οργανωμένη άμυνα δύσκολα με αποτέλεσμα να δέχεται δύσκολα επιθέσεις. Ο Ατρόμητος παίζει πιο ρευστά, με σχετικά επιθετική φιλοσοφία, όμως σήμερα δεν αναμένεται να πατήσει εύκολα περιοχή. Η αμυντική προσέγγιση του Παναιτωλικού μας οδηγεί σε λίγα γκολ, γι’ αυτό και θα πάμε στο Under 2,5 σε απόδοση 1.73.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΣΟΥ1 – 19/10, 16:00 – Βαστέρας – Μάλμε: Over 2,5 (Απόδοση: 1.63)
  • ΕΛΛ1 – 19/10, 20:00 – Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Under 2,5 (Απόδοση: 1.73)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ