FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα άνω του 10.00 απόδοση με σημεία και γκολ

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/DANIEL COLE/AP IMAGES

Με τους αγώνες από το πρόγραμμα της Παρασκευής ασχολείται το Freetips247.com προτείνοντας τριάδα δεκαπλασιασμού.

Ουνιόν Βερολίνου - Ζανκτ Πάουλι

Ισοπαλία με 1-1 απέσπασε στην πρεμιέρα η γηπεδούχος από την έδρα της Μάιντς σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Από την άλλη, πρεμιέρα με το... αριστερό για την Ζανκτ Πάουλι, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από την Χαϊντενχάιμ με 2-0, πληρώνοντας κάποια λάθη στην άμυνα αλλά και την αναποτελεσματικότητά της στο επιθετικό κομμάτι.

Η λογική λέει πως θα δούμε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Καμία από τους δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα στο σημερινό ματς, προσέχοντας πρώτα την άμυνα. Παιχνίδι λεπτομερειών, κατά βάση, στο οποίο θεωρούμε πως τον πρώτο λόγο θα έχει η γηπεδούχος, στην οποία θα ποντάρουμε. Επιλέγουμε νίκη της Ουνιόν σε απόδοση 2.00.

Λυών - Στρασβούργο

Συνεχίζουμε στην Γαλλία και την Ligue 1 όπου η Λυών έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα - δύο σερί ήττες - και ξυπνούν μνήμες από την περυσινή κάκιστη σεζόν, στην οποία βρέθηκε μέχρι και στη ζώνη του υποβιβασμού. Ήττα από την Μονακό στο τελευταίο ματς της, με 2-0, με τους Μονεγάσκους να έχουν πολλές ευκαιρίες και το σκορ να... κολακεύει τους λιονέ. Στην άλλη πλευρά, το Στρασβούργο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ρεν, πανηγυρίζοντας το εντός έδρας 3-1. Πρώτη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Μονπελιέ στην πρεμιέρα.

Οι γηπεδούχοι αναμφίβολα θέλουν να βάλουν στοπ στο κακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, θέλουν να βρουν και το πρώτο τους γκολ, καθώς ακόμη δεν έχουν βρει εστία. Η ομάδα του Στρασβούργου, ως αουτσάιντερ θα ψάξει την έκπληξη και πρώτο της μέλημα θα είναι η άμυνα και στη συνέχεια η αναζήτηση χώρων για να κάνει τη... ζημιά. Περιμένουμε κλειστό ματς και το Under 2.5 είναι σε απόδοση άνω του διπλασιασμού (2.05).

Βενέτσια - Τορίνο

Κλείνουμε με Serie A, όπου τον πρώτο της βαθμό, ως νεοφώτιστη, πανηγύρισε η Βενέτσια με λευκή ισοπαλία κόντρα στην Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί κόντρα στην φιναλίστ του Conference League, με τους Βιόλα να μην απειλούν ιδιαίτερα. Η Τορίνο συνεχίζει το... παιχνίδι των γκολ, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην Αταλάντα (2-1). Οι Ταύροι, μετά το 2-2 της πρεμιέρας κόντρα στη Μίλαν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αν και είδαν πάλι την άμυνά τους να παραβιάζεται.

Σε αυτό το ματς θα πάμε με τον ρυθμό και το μομέντουμ. Η Τορίνο έχει παίξει δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια έχοντας βγει... ατσαλάκωτη. Ήταν απόλυτα ανταγωνιστική κόντρα σε Μίλαν (2-2) και Αταλάντα (νίκη 2-1). Από την άλλη, η Βενέτσια κατάφερε ν’ ανταποκριθεί κόντρα στην Φιορεντίνα, αλλά η Τορίνο έχει δείξει καλύτερα δείγματα από τους Βιόλα στο ξεκίνημα. Θα πάμε στο διπλό με συνδυασμό το Over 1.5 σε απόδοση 2.60.

Η πρόταση του Freetips247.com

  • Ουνιόν Βερολίνου - Ζανκτ Πάουλι 2 (2.00)
  • Λυών - Στρασβούργο Under 2.5 (2.06)
  • Βενέτσια - Τορίνο 2 & Over 1.5 (2.55)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ