FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα άνω του 12.00 με σημείο και combo bets

AC Milan's Noah Okafor celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Μίλαν. @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Όταν είναι γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα, το Freetips247.com δεν γίνεται να μην προτείνει τα σημεία του. Ένα παρολί με τρία σημεία, το οποίο ξεπερνά το 12.00 απόδοση, προέρχεται από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πρώτο ματς του δελτίου θα είναι από την Premier League και θα πάμε στο Σαουθάμπτον - Νότιγχαμ Φόρεστ. Η σεζόν ξεκίνησε χωρίς νίκη για τις δύο ομάδες. Οι Άγιοι, αν και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω και ένα βαθμό από την έδρα της Νιουκάστλ χάνοντας με σκορ 1-0. Από την άλλη, η Νότιγχαμ έως το 85ο λεπτό είχε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπόρνμουθ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο δεχόμενη την ισοφάριση.

Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε τη νίκη της Νότιγχαμ σε απόδοση 2.88. Η Σαουθάμπτον δυσκολεύεται αρκετά να επιτεθεί γεγονός που έγινε ξεκάθαρο, όταν βρέθηκε με παίκτη παραπάνω κόντρα στην Νιουκάστλ. Η γηπεδούχος στάθηκε αρκετά άτυχη στην πρεμιέρα της στην Premier League και απέναντι στην Σαουθάμπτον έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να πάρει το «τρίποντο» που δεν κατάφερε κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Συνεχίζουμε με Ιταλία και Serie A και πιο συγκεκριμένα με το ματς Πάρμα - Μίλαν. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με ισοπαλίες. Η Πάρμα στην έδρα της δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και είδε την Φιορεντίνα να ισοφαρίζει για το τελικό σκορ 1-1. Η Μίλαν, από την άλλη, αν και βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, βρήκε τις λύσεις για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στα... χασομέρια του ματς (2-2).

Μπορεί η πρεμιέρα να μην πήγε καλά για την ομάδα του Μιλάνου, αλλά παραμένει από τις βασικές υποψήφιες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ποιότητα που έχει δεν συγκρίνεται με αυτή της Πάρμα. Θα πάμε με το διπλό, το οποίο θα συνδυάσουμε με το Over 1,5. Οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε νίκες της Μίλαν κόντρα στην Πάρμα είχαν τουλάχιστον δύο τέρματα. Σημείο το οποίο προσφέρεται στο 1.93.

Τελευταίο σημείο θα έρθει από την La Liga και το ματς που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα στο πρόγραμμα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μπορεί να τα βρήκε σκούρα, αλλά στο τέλος η Μπαρτσελόνα πήρε αυτό που ήθελε και συγκεκριμένα τη νίκη μέσα στην έδρα της Βαλένθια με 2-1. Από την άλλη, η Μπιλμπάο όσο κι αν πάλεψε δεν κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το δεξί, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Χετάφε στο σπίτι της.

Στους τελευταίους 6 αγώνες της Μπαρτσελόνα, μπήκαν περισσότερα από 2,5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ όταν παίζει εντός έδρας δεν έχει χάσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στους τελευταίους 27 αγώνες. Μάλιστα, η αποψινή φιλοξενούμενη μετράει 3 σερί ήττες εκτός έδρας. Θα κρατήσουμε το 1 & Over 2,5 σε απόδοση 2.32.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σουθάμπτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 2 (Απόδοση 2.88), 17:00
  • Πάρμα - Μίλαν 2 & Over 1,5 (Απόδοση 1.93), 19:30
  • Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1 & Over 2,5 (2.32), 20:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ