FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα από τα playoffs του Champions League στο 6.20

Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Σπάρτα Πράγας για το Europa League
Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Σπάρτα Πράγας για το Europa League @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com είναι από τις σημερινές αναμετρήσεις για τα playoffs του Champions League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Γιουνγκ Μπόις με την Γαλατάσαραϊ. Οι δύο ομάδες δίνουν τον πρώτο τους αγώνα σε επίπεδο προκριματικών για φέτος. Βέβαια, έχουν δώσει ήδη παιχνίδια για τα πρωταθλήματα τους, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη νίκη και να επικρατούν την άσημης Πρίντσε Νεντάζ με 10 γκολ στο Κύπελλο. Όσο για την Γαλατά, ξεκίνησε με το… αριστερό την σεζόν, μετά και το βαρύ 5-0 του Σούπερ Καπ από την Μπεσίκτας, όμως ακολούθησαν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Αντίθετη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες στην αρχή της σεζόν και δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε τη φόρμα. Το διπλό της Γαλατά έχει απόδοση 1,90.

Συνεχίζουμε με τη μάχη της Ντιναμό Κιέβου με την Ζάλτσμπουργκ. Εδώ έχουμε ζευγάρι ομάδων που έχουν δώσει κι άλλους αγώνες στα προκριματικά για φέτος. Αξίζει να αναφέρουμε πως η αναμέτρηση δεν λαμβάνει χώρα στην φυσική έδρα των Ουκρανών λόγω της πολεμικής κατάστασης που επικρατεί. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε δύο ομάδες με συνέπεια στο γκολ, ενώ είναι παράλληλα σε καλή κατάσταση στις εντός των συνόρων διοργανώσεις τους. Η Ντιναμό Κιέβου έχει επιβεβαιώσει το over 2,5 στα τρία τελευταία ματς, ενώ σε τέσσερα σερί ματς το έχει επιβεβαιώσει η Ζάλτσμπουργκ. Θα πάμε, λοιπόν, με το Over 2,5 σε απόδοση 1,65.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Μάλμε με την Σπάρτα Πράγας, στην οποία οι στοιχηματικές δίνουν φαβορί, έστω και ισχνό. Αναφερόμαστε στην Μάλμε, η οποία πέτυχε έναν μίνι άθλο με την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και θέλει να ολοκληρώσει την επιτυχία κόντρα στην Σπάρτα Πράγας.

Κακά τα ψέματα, πάντως, οι Σουηδοί, όσο ποιοτικοί κι αν είναι επιθετικά, άλλα τόσα θέματα έχουν στην άμυνα. Το είδαμε και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Όσο για την Σπάρτα Πράγας, δεν απέχει πολύ και αυτή από την ίδια κατάσταση. Εξαιρετική επιθετικά, προβληματική πίσω. Αυτός ο συνδυασμός μας οδηγεί στη σκέψη για ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal και Over 2,5 σε απόδοση 1.98.

H πρόταση του Freetips247.com

  • Γιουνγκ Μπόιζ - Γαλατασαράι 2 (1.90)
  • Δυναμό Κιέβου - Σάλτσμπουργκ Over 2.5 (1.65)
  • Μάλμε - Σπάρτα Πράγας G/G & Over 2.5 (1.98)

Τριάδα απόδοσης: 6.20

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ