FREETIPS247

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα από τα προκριματικά του Europa League στο 23.13

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα από τα προκριματικά του Europa League στο 23.13
INTIME

Το Freetips247.com αναλύει και προτείνει μια τριάδα από τα προκριματικά του Europa League σε απόδοση 23.13.

Ξεκινώντας με την αναμέτρηση της Έλφσμποργκ με την Πάφο στις 20:00. Η Έλφσμποργκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που της δίνει ένα προβάδισμα για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο, η οποία ωστόσο δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 8 αγώνες. Βέβαια, κόντρα στην Έλφσμποργκ τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια, καθώς οι Σουηδοί είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Γι' αυτό θα κρατήσουμε τον 1 στο 1.88.

Συνεχίζουμε με το ματς της Σερίφ Τιρασπόλ με την Ζίρα στις 20:00. Η αποψινή γηπεδούχος δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 9 εντός έδρας αγώνες και σήμερα θα επιδιώξει να διευρύνει αυτό το αήττητο σερί της. Βέβαια, από την άλλη η Ζίρα δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 6 εκτός έδρας αγώνες και συγκεκριμένα έχει 4 εκτός έδρας σερί νίκες. Η αποψινή αναμέτρηση δεν πρόκειται να είναι εύκολο έργο για την Σέριφ, η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας σημειώθηκε το G/G. Γι' αυτό αξίζει να παίξουμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το G/G στο 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για το τέλος κρατήσαμε το Βίσλα Κρακοβίας – Λάπι στις 21:30. Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα έληξε δίχως σκορ, με αποτέλεσμα στην αποψινή αναμέτρηση όλα τα δεδομένα να είναι ανοικτά για την πρόκριση. Η Βίσλα Κρακοβίας δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 5 αγώνες, ενώ από την άλλη, η Λάπι δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 5 εκτός έδρας αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της Λάπι, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Όπως επίσης η Λάπι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Γι' αυτό κρατάμε το 2 ημίχρονο σε απόδοση 4.85.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Έλφσμποργκ - Πάφος: 1 (1.88)
  • Σέριφ Τίρασπολ - Ζίρα: Goal/Goal (1.80)
  • Βίσλα Κρακοβίας - Λάπι: 2 ημίχρονο (4.85)

Απόδοση τριάδας: 23.13

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ