FREETIPS247

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα από το Champions League σε απόδοση 5.76

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα από το Champions League σε απόδοση 5.76
AP PHOTO/ANTON UZUNOV

Η τριάδα του Freetips247 από τις αποψινές επαναληπτικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο του 1ου Γύρου του Champions League. Μπορεί η Ντιφερντάνζ τη νίκη, δεν χάνει η Λουντογκόρετς!

Η Ντιφερντάνζ στάθηκε άτυχη στο πρώτο ματς στην Ισλανδία γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Κλάκσβικ στην Ισλανδία. Η ομάδα του Πέδρο Ρεσέντε δέχθηκε γκολ σε καθοριστικά σημεία του πρώτου ημιχρόνου (12΄ & 45΄+4) το δεύτερο μάλιστα με πέναλτι, την στιγμή που έχασε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Από συγκυρίες έμεινε στο μηδέν η ομάδα από το Λουξεμβούργο, η οποία κατά διαστήματα κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας μάλιστα και δοκάρι. Η εικόνα των δύο ομάδων έδειξε πως η Ντιφερντάνζ είναι σε θέση να νικήσει την Κλάκσβικ, ωστόσο η υπόθεση πρόκριση παραμένει δύσκολη. Θα στραφούμε στον άσο!

Ντιναμό Μπατούμι vs Λουντογκόρετς

Δίκαιη νίκη στον πρώτο αγώνα για την Λουντογκόρετς, χάρη στην εικόνα που έδειξαν οι πρωταθλητές Βουλγαρίας. Οι Γεωργιανοί αν και σκόραραν, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και θα μπορούσαν να δεχθούν περισσότερα γκολ. Το 3-1 δεν είναι καταδικαστικό σκορ για την Ντιναμό Μπατούμι, αλλά βάσει των όσων έδειξε δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Κομβικός για την βουλγαρική ομάδα ο Βραζιλιάνος Ρικ. Η Λουντογκόρετς δείχνει να υπερέχει ποιοτικά και η εκτίμηση μας είναι πως θα μείνει αλώβητη και στην Ατζαραμπέτ Αρένα στο Μπατούμι. Άλλωστε οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για την σταθερότητα τους στην άμυνα. Προτείνουμε Χ2 combo με Over 1.5 γκολ.

Εγνατία vs Μπόρατς

Η Εγνατία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο παιχνίδι προσπαθώντας να βγει στην κόντρα. Η Μπόρατς κυριάρχησε πλήρως και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά εν τέλει τα κατάφερε στο 96΄ της αναμέτρησης. Η πρωταθλήτρια Αλβανίας από το 58΄ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζενουλάι, ενώ στο 90+11΄ αποβλήθηκε και ο Ντρέκα ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 9 παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βόσνιοι πίεσαν ασφυκτικά στις καθυστερήσεις καταφέρνοντας με το γκολ που σημείωσαν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Αν και η Μπόρατς έδειξε ανώτερη στην πρώτη αναμέτρηση περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα 2-3 γκολ έχουν τύχη.

Η τριάδα από το
ChampionsLeague:

  • Ντιφερντάνζ - Κλάκσβικ 1, (απόδοση 1.80), 20:00

  • Ντιναμό Μπατούμι - Λουντογκόρετς Χ2 & Over 1.5, (απόδοση 1.60), 20:00

  • Εγνατία - Μπόρατς 2-3 γκολ, (απόδοση 2.00), 22:00

Απόδοση Τριάδας: 5.76

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ