FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα Euro σε απόδοση άνω του δεκαπλασιασμού

Italy's Nicolo Barella celebrates after scoring his side's second goal during a Group B match between Italy and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Italy's Nicolo Barella celebrates after scoring his side's second goal during a Group B match between Italy and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino) @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Τριάδα από τα παιχνίδια του προγράμματος της Πέμπτης (20/6) στο Euro 2024 προτείνει το Freetips247.com.

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι του προγράμματος. Σλοβενία και Σερβία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ομάδες που βρίσκονται στον τρίτο όμιλο μαζί με Αγγλία και Δανία. Η τυπικά γηπεδούχος Σλοβενία κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Δανία με σκορ 1-1, ενώ η Σερβία ηττήθηκε από την Αγγλία με 1-0 αν και παρουσίασε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στον παραπάνω αγώνα θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.82. Στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες φανέρωσαν τις επιθετικές τους αρετές με την Σλοβενία να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα σε αντίθεση με την Σερβία που ενώ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Ένα άσχημο αποτέλεσμα σε αυτό το ματς ενδεχομένως να κοστίσει σε μία από τις δύο ομάδες, πράγμα που τις αναγκάζει να παίξουν επιθετικά και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία. Το αμφισκόρ προσφέρεται σε απόδοση που βγάζει αξία, αν αναλογιστούμε πως και οι δύο θα ψάξουν τον γκολ.

Συνεχίζουμε με το δεύτερο ματς του προγράμματος. Εκεί, η Αγγλία είναι το φαβορί, λόγω της συνολικής ποιότητας και βάθους στο ρόστερ. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, ειδικά αν η Δανία καταφέρει να κλείσει καλά την άμυνά της και να βρει χώρους στις αντεπιθέσεις. Η Αγγλία είναι πιθανό να πάρει τη νίκη, αλλά η Δανία θα παλέψει σκληρά και θα μπορεί να βρει ένα γκολ. Γι' αυτό και αξίζει να ποντάρουμε στο 2 & G/G στο 4.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος θα πάμε στο μεγάλο ντέρμπι του προγράμματος ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία. Στο πρώτο ντέρμπι του «ομίλου του θανάτου», όπως αποκαλείται ο 2ος όμιλος, η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε έκανε επίδειξη δύναμης με 3-0 απέναντι στην Κροατία, η άμυνα της οποίας ήταν απούσα μετά το 29ο λεπτό! Τα γκολ οι Μοράτα (29'), Ρουΐθ (32'), Καρβαχάλ (45'+2).

Η σκουάντρα ατζούρα επιβλήθηκε με 2-1 της Αλβανίας, αποφεύγοντας την έκπληξη καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο του αγώνα από τον Μπαϊράμι. Αντέδρασε άμεσα και με δύο μέσα σε πέντε λεπτά με τους Μπαστόν και Μπαρέλα. Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό με φάσεις σε μια αναμέτρηση που το G/G φαντάζει εφικτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβενία - Σερβία G/G (Απόδοση 1.82)
  • Αγγλία - Δανία 2 & G/G (Απόδοση 4.00)
  • Ισπανία - Ιταλία G/G (Απόδοση 1.88)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ