FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα με Euro και Copa America

Ο Μόζες Καϊσέδο πανηγυρίζει γκολ του με το Εκουαδόρ
Ο Μόζες Καϊσέδο πανηγυρίζει γκολ του με το Εκουαδόρ 2022 AP PHOTO/AIJAZ RAHI

Τριάδα από Euro και Copa America προτείνει το Freetips247.com στους αναγνώστες τους σε απόδοση 9.77.

Θα ξεκινήσουμε με το δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας στο Euro 2024. Βέλγιο και Ρουμανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων. Οι δυο τους βρίσκονται στον πέμπτο όμιλο, έχοντας κάνει διαφορετικές εκκινήσεις στη διοργάνωση. Πιο συγκριμένα το Βέλγιο υπέστη σοβαρό πλήγμα, χάνοντας από την Σλοβακία με 1-0, ενώ η Ρουμανία πήρε ευρεία νίκη επί της Ουκρανίας με σκορ 3-0

Στο ζευγάρι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Βελγίου σε συνδυασμό με το Over 1.5. Αναμφίβολα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα οι Βέλγοι καίγονται για τη νίκη, την οποία ιδανικά θα ήθελαν να πετύχουν με αρκετά γκολ. Από την άλλη, η Ρουμανία αν και κόντρα στην Ουκρανία παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο δοκιμάζεται απέναντι στην ποιότητα των Βέλγων. Αναμένουμε νίκη των κόκκινων διαβόλων σε απόδοση 1.72.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της ημέρας στο Euro 2024. Τουρκία και Πορτογαλία αναμετριούνται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων. Αμφότερες βρίσκονται στον έκτο όμιλο, έχοντας νικηφόρα πρεμιέρα με την τυπικά γηπεδούχο να παίρνει τη νίκη επί της Γεωργίας με σκορ 3-1 και τους Ίβηρες να επικρατούν της Τσεχίας με σκορ 2-1.

Αναμφίβολα, το ματς αυτό θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά στον όμιλο. Οι δύο ομάδες είναι τα δύο μεγάλα φαβορί στον όμιλο και θα δώσουν... μάχη για το πρώτο εισιτήριο του ομίλου. Αμφότερες θα κυνηγήσουν το γκολ για να βάλουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια, πρώτο μέλημα και των δύο είναι να διαφυλάξουν την εστία τους. Περιμένουμε να μπουν χωρίς πολλά ρίσκα και θα επιλέξουμε το πρώτο 45λεπτο να είναι μοιρασμένο, προτείνοντας το Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.30.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η τριάδα του Freetips247.com θα κλείσει με σημείο από το Copa America και την αναμέτρηση Εκουαδόρ - Βενεζουέλα. Το Εκουαδόρ έχει παρουσιάσει μια ανανεωμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια, με νέους και ταλαντούχους παίκτες που έχουν δώσει νέα πνοή στην εθνική ομάδα. Από την άλλη, η Βενεζουέλα έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοσή της τα τελευταία χρόνια, αν και παραμένει αουτσάιντερ σε σύγκριση με τις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες της Νότιας Αμερικής.

Θα επιλέξουμε ο νικητής του πρώτου ημιχρόνου να είναι το Εκουαδόρ σε απόδοση 2.47, καθώς οι αποψινοί γηπεδούχοι θα μπουν φουριόζοι στο ματς για να πάρουν τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέλγιο - Ρουμανία 1 & Over 1.5 (Απόδοση 1.72)
  • Τουρκία - Πορτογαλία Χ ημίχρονο (Απόδοση 2.30)
  • Εκουαδόρ - Βενεζουέλα 1 ημίχρονο (Απόδοση 2.47)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ