FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλέτα από Nations League σε απόδοση 9.21

Turkey's Kerem Akturkoglu celebrates after scoring his side's third goal during a Group F match between Turkey and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Turkey's Kerem Akturkoglu celebrates after scoring his side's third goal during a Group F match between Turkey and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Τρεις αναμετρήσεις από το Nations League έχει ξεχωρίσει το Freetips247.com και προτείνει παρολί σε απόδοση 9.21

Ξεκινάμε με την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας στις 21:45. Μετά το Eurο και τις απογοητευτικές εμφανίσεις της η Γαλλία επιστρέφει στο Nations League με στόχο το κάτι παραπάνω. Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ στα τελευταία έξι ματς, σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Ντεσάν μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Από την άλλη, σε χειρότερη φόρμα φαίνεται πως είναι η Ιταλία, έχοντας δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Επιπλέον, η Ιταλία δεν έχει κερδίσει κανέναν απο τους τελευταίους 3 αγώνες ενάντια στη Γαλλία. Ενώ να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της Ιταλίας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις πάντως είχαμε πάντα γκολ και θέαμα και γι' αυτό θα κρατήσουμε το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.35.

Την ίδια ώρα το Βέλγιο υποδέχεται το Ισραήλ. Σαφέστατα αν υπάρχει ένα φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση, αυτό είναι το Βέλγιο. Η ομάδα του Ρομέλου Λουκάκου αν και δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις της στο Euro το καλοκαίρι, σήμερα μπορεί να φτάσει στη νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ. Στα τελευταία έξι ματς οι «κόκκινοι διάβολοι» μετράνε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στους τελευταίους 4 αγώνες του Βελγίου, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Από την άλλη, το Ισραήλ στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις έχει δύο νίκες, τρεις ήττες αλλά και μία ισοπαλία. Θα κρατήσουμε τον 1 αλλά θα τον συνδυάσουμε με το Under 3.5, ένα σημείο το οποίο συναντάμε σε απόδοση 2.12.

Για το τέλος κρατήσαμε το Ουαλία – Τουρκία επίσης στις 21:45. Δύο ομάδες που εδώ κι αρκετό καιρό αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Από τη μία η Ουαλία στα τελευταία έξι ματς, μετράει μόλις μία νίκη, έχοντας παράλληλα τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Από την άλλη, η Τουρκία έχει τρεις νίκες αλλά και τρεις ήττες. Επιπλέον, δεν έχει κερδίσει στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το "σπίτι" της. Ωστόσο, στους τελευταίους 6 αγώνες της Τουρκίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Για την εν λόγω αναμέτρηση θα κρατήσουμε το G/G, μιας και θεωρούμε πως και οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Το εν λόγω σημείο το συναντάμε σε απόδοση 1.85.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Γαλλία vs Ιταλία G/G & Over 2.5 (2.35)
  • Βέλγιο vs Ισραήλ 1 & Under 3.5 (2.12)
  • Ουαλία vs Τουρκία G/G (1.85)

Απόδοση τριάδας: 9.21

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ