FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλέτα με σκόρερ σε απόδοση 19.80

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλέτα με σκόρερ σε απόδοση 19.80
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη φανέλα και το περιβραχιόνιο της εθνικής Πολωνίας @2023 AP IMAGES/PETR DAVID JOSEK

Το παρολί με σκόρερ του Freetips247 από τα ματς της Κυριακής (8/9) για το Nations League!

Κροατία – Πολωνία (Να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπορεί να έχει πατήσει τα 36 ωστόσο παραμένει η πλέον αξιόπιστη επιθετικά λύση για την εθνική Πολωνίας, αφού διανύει περίοδο φόρμας έχοντας σκοράρει πέντε γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα τέσσερα με την Μπαρτσελόνα, ενώ βρήκε δίχτυα και με την Πολωνία απέναντι στην Σκωτία (2-3). Κόντρα στην Κροατία ο Λέβα είναι εκείνος που θα σηκώσει το επιθετικό βάρος και έχει καλές πιθανότητες να προσθέσει ένα ακόμη γκολ στο ενεργητικό του.

Ελβετία – Ισπανία (Να σκοράρει ο Γιαμάλ)

Η Ισπανία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σερβία έμεινε άσφαιρη έπειτα από 9 παιχνίδια, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά λόγω του τρόπου που αγωνίζεται. Ο Λαμίν Γιαμάλ ξεκίνησε στην ενδεκάδα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στη φετινή La Liga και ψάχνει ένα ξέσπασμα. Απέναντι στην Ελβετία ο 17χρονος άσος είναι σε θέση να κάνει αισθητή την παρουσία του!

Σουηδία – Εσθονία (Να σκοράρει ο Ίσακ)

Η Σουηδία τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Σκανδιναβοί σημείωσαν τρία γκολ, ενώ μίλησε και η κλάση του Αλεξάντερ Ίσακ. Ο άσος της Νιούκαστλ σκόραρε στο τελευταίο ματς της αγγλικής ομάδας κόντρα στην Τότεναμ (2-1), ενώ σημείωσε ακόμη δύο τέρματα στο Αζερμπαϊτζάν. Με την φόρα που έχει και αντιμετωπίζοντας έναν σχετικά βατό αντίπαλο, ο φορ της ομάδας του Γιον Νταλ Τόμασον μπορεί να τα καταφέρει σε τρίτο συνεχόμενο ματς.

Συνοπτικά η τριάδα:

  • Κροατία vs Πολωνία : Να σκοράρει Λεβαντόφσκι (2.80)
  • Ελβετία vs Ισπανία: Να σκοράρει Γιαμάλ (4.20)
  • Σουηδία vs Εσθονία: Να σκοράρει Ίσακ (1.65)

Απόδοση πεντάδας: 19.80

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ