ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: "Τρομακτικό" το ρόστερ της Φενέρ

Ο Μισί Μπατσουαγί της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
Ο Μισί Μπατσουαγί της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 © 2022/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Γκαζιαντέπ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Αν τραβήξουμε το βλέμμα από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δούμε κάποιες πιο… περιφερειακές λίγκες, η ομάδα που έχει κάνει κυριολεκτικά πάταγο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι αδιαμφισβήτητα η Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρ κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο Τουρκίας και τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα, πίσω από τη Γαλατά, ωστόσο φέτος έχει βαλθεί να επανέλθει στην κορυφή της χώρας για πρώτη φορά μετά το 2014. Μία ματιά στα καλοκαιρινά της αποκτήματα σε πείθει και με το παραπάνω για τους υψηλούς της στόχους.

Η ομάδα του Ισμαΐλ Καρτάλ, μπορεί να παραχώρησε στη Ρεάλ το μεγαλύτερο ταλέντο του τουρκικού ποδοσφαίρου, Αρντά Γκιουλέρ (18 ετών) με 20 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο έχει ολοκληρώσει συνολικά 11 μεταγραφές, με τελευταίες αυτές του Βραζιλιάνου χαφ Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και του διεθνούς Τούρκου εξτρέμ, Ουντέρ από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League, Μαρσέιγ.

Προηγουμένως έφερε επίσης στην Πόλη τους Εντιν Τζέκο (Ιντερ) και Ντούσαν Τάντιτς (Αγιαξ), τον δυναμικό εξτρέμ Κεντ (26 ετών/Ρέιντζερς), ενώ έδωσε συνολικά πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο Πολωνό μεσοεπιθετικό Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), τον 27χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Μπεκάο (Ουντινέζε) και τον 24χρονο Τούρκο δεξιό μπακ Μουλντούρ (Σασουόλο).

Χωρίς υπερβολή, η Φενέρ έχει χτίσει ένα ρόστερ που μοιάζει τρομακτικό για τον εγχώριο ανταγωνισμό και πλέον είναι στο χέρι του πολύπειρου Καρτάλ να δημιουργήσει μία ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία νικητή.

Μέχρι στιγμής η σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά, αφού στην Ευρώπη μετράει ήδη 3x3 νίκες. Στον δεύτερο προκριματικό του Conference League απέκλεισε τη μολδαβική Ζίμπρου με συνολικό σκορ 9-0, ενώ την Πέμπτη, για τον τρίτο γύρο, κέρδισε εντός έδρας τη Μάριμπορ με 3-1, σε ένα ματς που είχε τον απόλυτο έλεγχο (64% κατοχή, 14-3 οι τελικές, 11-3 τα κόρνερ).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Απόψε, η Φενέρ κάνει πρεμιέρα στο τουρκικό πρωτάθλημα κόντρα στην ταλαιπωρημένη Γκαζιαντέπ, η οποία βρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο επίκεντρο του φονικού σεισμού, που έπληξε τη χώρα. Η ομάδα πέρυσι αποχώρησε από το πρωτάθλημα, παρόλα αυτά φέτος θα συμμετάσχει κανονικά.

Η Γκαζιαντέπ θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στον περσινό της κορμό, αφού οι περισσότεροι παίκτες της, που πήγαν δανεικοί σε άλλα κλαμπ στο δεύτερο μισό της σεζόν για να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, επέστρεψαν στην ομάδα. Παράλληλα, προχώρησε σε επτά προσθήκες, μεταξύ των οποίων ο 35χρονος πλέον εξτρέμ Γκραντέλ (Σίβασπορ) και ο γνωστός μας από τον Άρη, δεξιός μπακ Σαλέμ Εμπακατά.

Φυσικά, η Φενέρ είναι το απόλυτο φαβορί για απόψε. Δεν είναι μόνο η τεράστια διαφορά ποιότητας είναι και το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς εδώ και έξι μήνες. Το σύνολο του Καρτάλ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 12 γκολ σε τρία επίσημα ματς και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει δυναμικά και στην τουρκική λίγκα.

Ο άσος του 1.30 μπορεί να φτάσει στο 2.25 από ημίχρονο και με Over 2,5. Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρ τις τελευταίες τρεις φορές που φιλοξένησε την Γκαζιαντέπ κέρδισε με 5-0, 3-1 και 3-2 αντίστοιχα!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε – Γκαζιαντέπ: 1/1 & Over 2,5 (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ