ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τσεκάρει με Μπελτράν την πρόκριση η Ρίβερ στο 2.40

Ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ Λούκας Μπελτράν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Φλουμινένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες 2023.
Ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ Λούκας Μπελτράν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Φλουμινένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες 2023. © 2023 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με τη Δε Στρόνγκεστ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το μεσοβδόμαδο στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε πολλά γκρουπ, όπως για παράδειγμα στο τέταρτο, όπου μετέχουν η Φλουμινένσε, η Ρίβερ Πλέιτ, η Σπόρτινγκ Κρίσταλ και η Δε Στρόνγκεστ, θα κριθούν τα πάντα σε αυτή τη στροφή.

Η Ρίβερ κερδίζοντας στο Monumental με 2-0 τη Φλουμινένσε έφτασε τους επτά βαθμούς και πλέον κρατάει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης στα χέρια της. Αν οι "εκατομμυριούχοι" κερδίσουν τα ξημερώματα εντός έδρας τη Δε Στρόνγκεστ (28/06, 03:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) θα περάσουν στη νοκ άουτ φάση ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στο Φλουμινένσε – Σπόρτινγκ Κρίσταλ.

Αντίθετα, η ομάδα της Βολιβίας για να περάσει στους "16" θα πρέπει να βγάλει διπλό στο Μπουένος Άιρες και παράλληλα να μην κερδίσει η Σπόρτινγκ Κριστάλ στο Ρίο τη Φλουμινένσε. Η Δε Στρόνγκεστ μπορεί επίσης να συνεχίσει στο Σουνταμερικάνα, ως τρίτη, εφόσον πάρει ισοπαλία από τη Ρίβερ και ταυτόχρονα χάσει η Σπόρτινγκ Κριστάλ στη Βραζιλία.

Οι πιθανότητες βέβαια της Δε Στρόνγκεστ δεν είναι με το μέρος της. Την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη οδυνηρή ήττα μέσα στη Λα Παζ με 2-1 από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 13'. Ισοφαρίστηκε στο 23' και μολονότι έπαιξε για μία ώρα με παίκτη παραπάνω, δέχθηκε την ανατροπή στο 23'.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κόστισε τη θέση στον Κλαούντιο Μπιάτζιο, ο οποίος απολύθηκε μόλις έναν μήνα μετά την πρόσληψή του. Ο Αργεντινός τεχνικός πρόλαβε να καθοδηγήσει τη Δε Στρόνγκεστ σε μόλις επτά ματς και είχε απολογισμό 4-0-3.

Στη θέση του προσλήφθηκε ο Πορτογάλος Ρικάρντο Φορμοσίνιο, ο οποίος στο ντεμπούτο του ηττήθηκε με 6-3 από τη Νασιονάλ Ποτόσι, στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Βολιβίας.

Η Δε Στρόνγκεστ λοιπόν, ταξίδεψε στο Μπουένος Αϊρες με βαρύ κλίμα και κάκιστη ψυχολογία. Ούτως ή άλλως, οι Βολιβιανοί εκτός έδρας είναι παραδοσιακά πολύ ευάλωτοι. Είναι χαρακτηριστικό πως στα προηγούμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια του ομίλου, έχασε με 1-0 στο Περού από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ και με το ίδιο σκορ από τη Φλουμινένσε στη Βραζιλιά. Σε αυτά τα δύο 90λεπτα έκαναν συνολικά μόλις οκτώ τελικές. Ειδικά στο Ρίο, τέλειωσαν το παιχνίδι με δύο τελικές, 23% κατοχή μπάλας και 0,03 xGoals υπέρ!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ρίβερ στον αντίποδα τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0) και προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Η ομάδα του Μάρτιν Ντεμικέλις είναι στο +10 από τη δεύτερη Ταγιέρες στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και είναι ξεκάθαρα το κορυφαίο σύνολο της χώρας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Ρίβερ θα κάνει τα ξημερώματα το καθήκον της, θα κερδίσει τη Δε Στρόνγκεστ και θα τσεκάρει την πρόκρισή της στους "16". Αυτό φαίνεται άλλωστε και στις αποδόσεις, όπου ο άσος προσφέρεται ακόμη και κάτω από το 1.10. Υπενθυμίζεται, ότι την τελευταία φορά που φιλοξένησε στο Monumental τη Δε Στρονγκεστ η Ρίβερ, είχε επικρατήσει με 6-0 το 2016.

Ο φαβορί άσος φτάνει στο 1.60 με No/Goal και μπορεί να πιάσει και το 2.40 αν ταυτόχρονα σκοράρει ο Λούκας Μπελτράν. Ο 22χρονος Αργεντινός φορ έχει σημειώσει πέντε γκολ στα τελευταία πέντε επίσημα ματς. Είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος της Ρίβερ Πλέιτ με 9 γκολ στο αργεντίνικο πρωτάθλημα και τέσσερα στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ειδικά στο Λιμπερταδόρες είναι ο τρίτος σκόρερ συνολικά στη φάση των ομίλων.

Είχε ανοίξει το σκορ στην πρόσφατη νίκη επί της Φλουμινένσε με 2-0, ενώ είχε σκοράρει και στην ήττα της Ρίβερ από τη Δε Στρόνγκεστ με 3-1, στον πρώτο γύρο, στη Λα Παζ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ Πλέιτ – Δε Στρόνγκεστ: 1 & No/Goal & Mπελτράν Anytime (απόδοση 2.40), 03:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ