BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τσεκάρουν εισιτήριο πρόκρισης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τσεκάρουν εισιτήριο πρόκρισης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Τάισον και Ελίασον μονομαχούν σε αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Τα προγνωστικά του Betmarket.gr για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του ChampionsLeague και η ΑΕΚ την Ίντερ Κλαμπ για τα προκριματικά του Conference. Το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά των δύο αγώνων των ελληνικών ομάδων.

ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, ξεκινάει το ταξίδι του στα προκριματικά του Champions League με στόχο να φτάσει στη LeaguePhase. Παίζει απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής και έχει το «πρέπει» της πρόκρισης. Οι μόνες αλλαγές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, ήταν η φυγή του Μεϊτέ και η προσθήκη του Καμαρά. Ο κορμός έχει παραμείνει και ο Λουτσέσκου χτίζει μια ομάδα που ήδη διαθέτει ομοιογένεια.

Στα φιλικά προετοιμασίας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε μόλις ένα από τα πέντε που έδωσε (1-0-4), όμως σκοπός αυτών των αγώνων δεν είναι το αποτέλεσμα. Σήμερα, είναι το φαβορί αναμένουμε να μπει με επιθετική διάθεση και να ελέγξει τον ρυθμό. Ψάχνει ένα καθαρό σκορ πρόκρισης που θα μετατρέψει τον επαναληπτικό σε... τυπική διαδικασία.

Η ΜπάνιαΛούκα είναι η πρωταθλήτρια Βοσνίας. Στον 1ο προκριματικό, χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί κόντρα στην Εγνάτια. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης σήμερα, κι έτσι περιμένουμε να παίξουν κλειστά, κοντά στην περιοχή για να μη δώσουν χώρους στον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα που δεν διστάζει να παίξει σκληρά.

Ο προπονητής της, ΜλάντενΖίζοβιτς, θέλησε να προσδώσει πίεση στην πλευρά του ΠΑΟΚ, καθώς δήλωσε πως η ομάδα του ψάχνει ένα «ποδοσφαιρικό θαύμα» για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Προγνωστικά (24/07/24)

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ όμως, την έχει... πατήσει σε ανάλογη περίπτωση και περιμένουμε να εμφανιστεί συγκεντρωμένος. Γενικότερα, οι γηπεδούχοι αναμένεται να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα κι έτσι περιμένουμε να κάνει το παιχνίδι της η ελληνική ομάδα. Περιμένουμε ότι θα κερδίσει και θα πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, γι’ αυτό ποντάρουμε στην επιλογή ΠΑΟΚ -1, που είναι σε απόδοση 1,78.

Η ομάδα της Βοσνίας περιμένουμε να κάνει πολλά φάουλ για να κόψει το ρυθμό του ΠΑΟΚ. Είναι λοιπόν αρκετά πιθανό, να δεχθεί αρκετές κάρτες, με την επιλογή Μπάνια Λούκα Over 3.5 κάρτες να είναι σε απόδοση 2,60. Θυμίζουμε πως οι Βόσνιοι δέχθηκαν έξι στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού με την Εγνάτια.

ΑΕΚ - Ίντερ Κλαμπ

Η ΑΕΚ αν και τερμάτισε στη 2η θέση πέρσι ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference, ενώ υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη διοίκηση. Γενικότερα, υπάρχει μία ανανέωση στο ρόστερ, αλλά σταθερή παραμένει η παρουσία του Αλμέιδα στον πάγκο. Έχει ήδη κάνει σημαντικές κινήσεις στο μεταγραφικό τομέα, με κυριότερη την απόκτηση του Λαμέλα.

Έδωσε έξι φιλικά παιχνίδια (2-1-3), με την ομάδα να εμφανίζει καλό πρόσωπο στα τέσσερα από αυτά. Το σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός προπονητής θέλει να χτίσει ένα σύνολο που θα παίζει σε υψηλόρυθμό και θα έχει επιθετικήδιάθεση.

Η ΊντερΚλαμπ κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Ανδόρας. Στον 1ο προκριματικό, απέκλεισε την Βελέζ και κατάφερε να πάρει την πρόκριση με μια εκτός έδρας ισοπαλία στον πρώτο αγώνα (1-1) κι ένα ευρύ 5-1 στον επαναληπτικό. Είναι μία ομάδα που έχει σημαντικά κενά στην άμυνα και αναμένεται να δυσκολευτεί πολύ να περιορίσει την επίθεση της ΑΕΚ. Όσον αφορά την επίθεση, μπορεί να μη δημιουργεί πάρα πολλές φάσεις, όμως είναι αρκετά αποτελεσματική.

ΑΕΚ - Ίντερ Κλαμπ: Προγνωστικά (24/07/24)

Η ΑΕΚ υπερτερεί σημαντικά σε ποιότητα και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαοτική, ενώ σημαντικός είναι και ο παράγοντας έδρα. Η ομάδα του Αλμέιδα αν εμφανιστεί με διάθεση και χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο θα «κλειδώσει» την πρόκριση από τον πρώτο κιόλας ματς. Στοιχηματικά, το ένα ενδιαφέρον σημείο είναι 1/1 & Over 3.5, που είναι σε απόδοση 1,85.

Επιπλέον, όπως προαναφέραμε, περιμένουμε από την «Ένωση» να μπει δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να πιέσει και να βρει γρήγορα γκολ. Πολύ πιθανό είναι να κερδίσει αρκετά κόρνερ στο πρώτο μέρος, με την επιλογή ΑΕΚ Over 4.5 στο 1ο ημίχρονο να προσφέρεται σε απόδοση 2,40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

24/7, 20:30 - ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα: ΠΑΟΚ -1 (απόδοση 1,78)

24/7, 20:30 - ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Μπάνια Λούκα Over 3.5 κάρτες (απόδοση 2,60)

24/7, 21:00 - ΑΕΚ - Ίντερ Κλαμπ: 1/1 & Over 3.5 (απόδοση 1,85)

24/7, 21:00 -ΑΕΚ - Ίντερ Κλαμπ: ΑΕΚ Over 4.5 κόρνερ 1ο ημίχρονο (απόδοση 2,40)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ