BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Βάσεις πρόκρισης και ειδικά παικτών

Ο Ζίβκοβιτς
Ο Ζίβκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Αποδόσεις έως και το 2.75 προτείνει το Betmarket από τα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Με τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League ασχολείται το Betmarket. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Λανς για τα playoffs του Conference League

ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει τη Μάλμε στο Champions League, δεχόμενος έναν πικρό αποκλεισμό στην παράταση. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αν και ζορίστηκε, κέρδισε τον Πανσερραϊκό (3-2) και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη Σάμροκ Ρόβερς. Σίγουρα, ο παράγοντας έδρα είναι υπέρ του, όμως πρέπει να δείξει και αγωνιστικά τη δέουσα σοβαρότητα. Στην επίθεση βγάζει πλουραλισμό και τα καταφέρνει αρκετά καλά, όμως αμυντικά έχει εμφανίσει πολλές αδυναμίες και πρέπει να παρουσιάσει άμεσα βελτίωση.

Η Σάμροκ Ρόβερς ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις και προκρίθηκε από τον πρώτο προκριματικό του Champions League, κόντρα στη Βίκινγκουρ (0-0/2-1). Στη συνέχεια, υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σπάρτα Πράγας κι αποκλείστηκε με δύο ήττες (0-2/4-2). Ωστόσο, κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Τσέλιε στον προηγούμενο γύρο του Europa League, αν και ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) στο πρώτο ματς. Στον επαναληπτικό ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στην παράταση. Αμυντικά, έχει χτυπητές αδυναμίες τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Όσον αφορά την επίθεση, απειλεί σε κάθε ευκαιρία, αλλά δεν το κάνει οργανωμένα, καθώς οι περισσότερες φάσεις της δημιουργούνται από μακρινά σουτ ή γεμίσματα.

ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς: Προγνωστικά (22/08/24)

Η έδρα και ο ποιότητα του ΠΑΟΚ τον κάνουν ξεκάθαρο φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση αλλά και για την πρόκριση. Ο Δικέφαλος του Βορρά αν παρουσιαστεί με σοβαρότητα μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης από σήμερα κιόλας. Επομένως, θα επιλέξουμε το combo 1 & Over 3.5, που είναι σε απόδοση 2.22.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον προκύπτει και στην αγορά των σκόρερ. Ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα και κόντρα στη Μάλμε, είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες των Aσπρόμαυρων. Ο Σέρβος είναι σε καλή φόρμα, η ψυχολογία του είναι αρκετά ανεβασμένη και η επιλογή να σκοράρει σε απόδοση 2,75.

Λανς – Παναθηναϊκός

Η Λανς δίνει το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς για τη φετινή χρονιά. Θετική εικόνα στα φιλικά (6-1-1), ενώ ξεκίνησε νικηφόρα στη Ligue 1, αφού πήρε το διπλό στην έδρα της Ανζέ (0-1). Είναι μια ομάδα που επιλέγει να έχει αρκετά κοντά τις γραμμές και βασίζεται στο γρήγορο τρανζίσιον τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Πατά αρκετά εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και επιχειρεί συχνά γεμίσματα και σέντρες και περιμένουμε να εμφανίσει ένα συμπαγές σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν καλύτερος στο Άμστερνταμ, αλλά κατάφερε να νικήσει (0-1) στο 90λεπτο και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Αποκλείστηκε στα πέναλτι με δραματικό τρόπο. Στη συνέχεια το εκτεταμένο ροτέσον που έκανε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League δεν του βγήκε, καθώς ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1). Σήμερα, είναι πολύ σημαντικό να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν αρκετά κι αν δεν πάρει την πρόκριση θα μείνει εκτός Ευρώπης. Στα θετικά, ο Πελίστρι δηλώθηκε στη λίστα και θα βρεθεί στη Γαλλία με την αποστολή.

Λανς - Παναθηναϊκός: Προγνωστικά (22/08/24)

Οι αποδόσεις να δίνουν ως μεγάλο φαβορί τους γηπεδούχους, όμως δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Ναι μεν είναι μια ομάδα με ποιότητα και περισσότερες λύσεις, αλλά οι Πράσινοι έχουν καλύτερο ρυθμό και έχουν αποδείξει ότι είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Οι Γάλλοι σίγουρα θέλουν νίκη σήμερα, όμως δεν αναμένεται να παρασυρθούν και περιμένουμε να επιλέξουν αναγνωριστικό παιχνίδι στην αρχή. Επομένως, θα ποντάρουμε αρχικά στο Χ ημίχρονο, που προσφέρεται σε απόδοση 2,05.

Όσον αφορά στα ειδικά των παικτών, ενδιαφέρον προκύπτει στον Τάσο Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής χαφ είναι ένας παίκτης που χαίρει αρκετών ελευθεριών στον Παναθηναϊκό, ενώ δοκιμάζει τα πόδια του όποτε έχει την ευκαιρία. Επιπλέον, είναι ο βασικός εκτελεστής των στημένων του Παναθηναϊκού. Έχει αξία λοιπόν να ποντάρουμε στην επιλογή να έχει 1+ τελική στην εστία, σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 22/8, 20:30 ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς: 1 & Over 3.5 (απόδοση 2.22)
  • 22/8, 20:30 ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς: Να σκοράρει ο Ζίβκοβιτς (απόδοση 2.75)
  • 22/8, 22:00 Λανς – Παναθηναϊκός: Χ ημίχρονο (Απόδοση 2.05)
  • 22/8, 22:00 Λανς – Παναθηναϊκός: 1+ τελική στην εστία (απόδοση 1.80)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ