FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Βγάζει αντίδραση η Σελεσάο, σκοράρει ο Βινίσιους

Brazil's Vinicius Junior, left, and Costa Rica's Orlando Galo battle for the ball during a Copa America Group D soccer match Monday, June 24, 2024 in Inglewood, Calif. (AP Photo/Ryan Sun)
Brazil's Vinicius Junior, left, and Costa Rica's Orlando Galo battle for the ball during a Copa America Group D soccer match Monday, June 24, 2024 in Inglewood, Calif. (AP Photo/Ryan Sun) AP PHOTO/RYAN SUN

Με το δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος του Σαββάτου στο Κόπα Αμέρικα ασχολείται το Freetips247.com, ανάμεσα σε Παραγουάη και Βραζιλία, προτείνοντας Bet Builder τριών επιλογών σε απόδοση 7.70

Η τυπικά γηπεδούχος υπέστη ήττα στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα από την Κολομβία με σκορ 2-1, ενώ η Βραζιλία - το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου - έφερε "λευκή" ισοπαλία με την Κόστα Ρίκα.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα πάμε με Bet Builder τριών επιλογών σε απόδοση 7.70, το οποίο θα περιλαμβάνει επιλογές από τελικό αποτέλεσμα με ασιατικό χάντικαπ, anytime scorer και συνολικά οφσάιντ.

Πρώτο σημείο του Bet Builder του Freetips247.com θα είναι η νίκη της Βραζιλίας με ασιατικό χάντικαπ (-1). Η Σελεσάο έκανε πολύ κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση και αρκετά απογοητευτικό όσον αφορά το θέαμα. Επιβάλλεται να πάρει την πρώτη της νίκη στο θεσμό, ώστε να μην μπλέξει με σενάρια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, οι Βραζιλιάνοι περιμένουμε να πάρουν μία ευρεία νίκη, η οποία θα υπερκαλύψει το χάντικαπ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επόμενο σημείο θα είναι η επιλογή anytime scorer στο ματς και θα πάμε με τον Βινίσιους. Ο πρωταθλητής Ισπανίας και Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουμε να... βγει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει σε ένα ματς πολύ σημαντικό για την εθνική του. Αναμένουμε να χριστεί σκόρερ στην αναμέτρηση και να δώσει την απαραίτητη βοήθεια στην ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Τελευταία επιλογή θα είναι τα οφσάιντ της Βραζιλίας στο ματς. Θα πάμε με τα Over 2.5 οφσάιντ, καθώς η Βραζιλία θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής στο ματς και θα δημιουργήσει αρκετές απειλές στα καρέ της Παραγουάης. Ενδεχομένως κάποιες από τις πολλές επιθέσεις να μην έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα και να σταματήσουν με υπόδειξη του πλάγιου για οφσάιντ.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • Τελικό αποτέλεσμα: 2 (-1 HC)

  • Να σκοράρει: Βινίσιους

  • Συνολικά οφσάιντ - Βραζιλία: Over 2.5

Bet Builder απόδοσης: 7.70

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ