BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξέρει τον δρόμο η Λουντογκόρετς

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξέρει τον δρόμο η Λουντογκόρετς
AP PHOTO/ANTON UZUNOV

Αποδόσεις έως και 2,05 προτείνει το Betmarket από τα προκριματικά του Champions League.

Με τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League ασχολείται το BetMarket.

Λουντογκόρετς – Ντινάμο Μινσκ

Η Λουντογκόρετς πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ντινάμο Μπατούμι από τον 1ο προκριματικό, με συνολικό σκορ 3-2. Στο μεταξύ, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, αφού κέρδισε με 1-0 τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας εντός έδρας. Στο σημερινό ματς, η ομάδα του Γκέοργκι Ντερμεντζίεβ ψάχνει τη νίκη με καθαρό σκορ, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της στο ChampionsLeague πανηγύρισε η Ντινάμο Μινσκ κόντρα στην Πιούνικ με τη νίκη της εκτός έδρας με 1-0. Η ομάδα της Λευκορωσίας έχει παίξει 15 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και αήττητη. Μόλις ένα ματς έχει χάσει μέσα στη χρονιά έως τώρα για το Κύπελλο. Είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη με καλή αμυντική λειτουργία και δεν είναι εύκολο να της βάλει κανείς γκολ.

Βάση μόνο του ρόστερ, η Λουντογκόρετς είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Θα αντιμετωπίσει όμως, μία ομάδα που έχει αγωνιστικό ρυθμό και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Ωστόσο, αναμένουμε ότι η ομάδα της Βουλγαρίας θα βρει τον τρόπο να κερδίσει, χωρίς όμως να ξεφύγει το σκορ. Η επιλογή μας είναι άσος και under 3,5 σε απόδοση 2,05.

Τσέλιε – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Πρόκριση επί της Φλόρα Ταλίν πήρε η Τσέλιε στον προηγούμενο γύρο. Νικηφόρο ήταν και το πρώτο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στην Μπράβο με 2-1 σκορ. Μία νίκη που μάλιστα ήρθε με ανατροπή. Το επίπεδο δυσκολίας βέβαια, σε αυτή τη φάση ανεβαίνει, αλλά παίζει εντός έδρας και στόχος είναι να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε την πρόκριση κόντρα στην Στρούγκα με δύο νίκες (4-2, 2-1). Διαθέτει μία ποιοτική επιθετική γραμμή με παίκτες που μπορούν κα κάνουν τη διαφορά (όπως ο Βάις και ο Κούτσκα) αλλά στην άμυνα προβλημάτισε με την εικόνα της. Επιπλέον, το Σάββατο (27/7) ξεκινάει και το πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσει την Κομάρνο εκτός έδρας.

Μιλάμει για δύο ομάδες που έχουν επιθετική ποιότητα και μπορούν αμφότερες να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, καμία δεν εντυπωσίασε με τις αμυντικές της επιδόσεις κι επομένως επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

24/7, 21:00 - Λουντογκόρετς – Ντινάμο Μινσκ: 1 & under 3,5 (απόδοση 2,05)

24/7, 21:15 - Τσέλιε – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Goal/Goal (απόδοση 1,70)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ