ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ξεσπάει η Ρεάλ, με το μυαλό στην Έλτσε η Αλμερία

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 12 Απριλίου 2023
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 © 2023/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Αλμερία για την 32η αγωνιστική της La Liga.

Η Ρεάλ υποδέχεται απόψε την Αλμερία στο Μπερναμπέου για την 32η αγωνιστική της La Liga (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι εμφανές πλέον πως έχει πετάξει λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα και επιλέγει σε ποια ματς θα... γκαζώσει. Την Τρίτη για παράδειγμα, εκτέθηκε στην Καταλονία από τη Χιρόνα, χάνοντας με το βαρύ 4-2.

Υπό κανονικές συνθήκες λοιπόν, το παιχνίδι με την Αλμερία θα ήταν απλά μία τυπική διαδικασία για τη "βασίλισσα", ωστόσο μετά το... στραπάτσο από τη Χιρόνα, αποκτάει διαφορετικό ενδιαφέρον. Ο Αντσελότι δήλωσε πως αυτή τη φορά θα εμφανιστεί η κανονική Ρεάλ.

Ούτως ή άλλως, οι μερένγκες φέτος, έπειτα από κάθε ήττα, συνήθως αντιδρούν άμεσα. Για παράδειγμα, μετά το 2-1 από την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, απάντησαν διαλύοντας με 6-0 τη Βαγιαδολίδ. Επίσης, μετά το 2-3 από τη Βιγιαρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, κέρδισαν 2-0 την Τσέλσι για το Champions League και άνοιξαν το δρόμο της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η Αλμερία μάχεται για την παραμονή της, ωστόσο το βλέμμα της είναι ήδη στραμμένο στο παιχνίδι της Τρίτης με την ουραγό Έλτσε. Η Αλμερία δεν έχει κανέναν λόγο να "σκοτωθεί" απόψε. Το πιθανότερο είναι πως θα φυλάξει δυνάμεις για την εμβόλιμη αγωνιστική που ακολουθεί, καθώς έχει μπροστά της ένα πολύ πιο βατό ματς, που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει. Άλλωστε, εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα (1-4-10) της κατηγορίας μετά την Έλτσε.

Αντίθετα, η Ρεάλ μάλλον θα φυλάξει περισσότερες δυνάμεις στο μεσοβδόμαδο ματς με τη Σοσιεδάδ, αφού το επόμενο Σάββατο ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου με την Οσασούνα. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι η "βασίλισσα" απόψε θα προσπαθήσει να διαγράψει το κάκιστο αποτέλεσμα με τη Χιρόνα, επιδιώκοντας μία ευρεία νίκη. Στο 2.10 ο άσος με Over 3,5 και anytime τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την Τρίτη, αλλά απόψε θα είναι κανονικά στην ενδεκάδα.

Σημειώνεται, ότι ο Μπενζεμά έχει 14 γκολ και κυνηγάει τον Λεβαντόβσκι, στην πρώτη θέση των σκόρερ, καθώς ο Πολωνός έχει 18. Επίσης, η Ρεάλ μετράει 8-0-0 εντός έδρας κόντρα στην Αλμερία, όλα με Over 2,5, τα έξι από αυτά με Over 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Αλμερία: 1 & Over 3,5 & Μπενζεμά Anytime (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ