BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπάρχει ενδιαφέρον στην Premier League

Ο Μιχάιλο Μούντρικ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την Τσέλσι
Ο Μιχάιλο Μούντρικ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την Τσέλσι @ 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τα παιχνίδια της Premier League.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας, το οποίο ξεκινά στις 21:30.

Η Τσέλσι βρίσκεται πλέον εκτός δεκάδας και αν πρέπει κάποια στιγμή να βγάλει αντίδραση, αυτή είναι τώρα. Το τάιμιγνκ είναι υπέρ της, καθώς αγωνίζεται στην έδρα της, κόντρα σε μια ομάδα που την κέρδισε και τις επτά τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε. Εκτός αυτού, γενικότερα στα εντός σκοράρει αρκετά και έχει βρει δίχτυα από τουλάχιστον δύο φορές σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της.

Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει τρίποντο στα επτά τελευταία παιχνίδια της (0-3-4), με την άμυνα της να είναι ιδιαίτερα προβληματική, καθώς έχει δεχθεί σε πέντε από αυτά από τουλάχιστον δύο γκολ.

Για τους γηπεδούχους είναι επιτακτικής σημασίας το τρίποντο, όμως πιο σίγουρο μοιάζει το ότι θα βρουν δίχτυα, παρά ότι θα κερδίσουν. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το να σκοράρει η Τσέλσι Over 1.5 γκολ, σε απόδοση 1.80.

Συνεχίζουμε στην Αγγλία και τη μάχη της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Έβερτον είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Premier League, έχοντας τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ειδικότερα στην έδρα της, κέρδισε σχετικά εύκολα την Τσέλσι (2-0) και τη Νιούκαστλ (3-0). Μπορεί το σερί της να έσπασε από την ήττα κόντρα στην Τότεναμ (2-1), όμως ακόμη και εκεί κατάφερε να βρει δίχτυα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και πλέον μετρά πέντε αήττητους αγώνες, όμως η αλήθεια είναι πως αυτό το στατιστικό δεν αντικατοπτρίζει και τόσο την πραγματική της εικόνα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έχει μαζέψει μόλις έξι βαθμούς στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει δεχθεί γκολ σε όλα.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, καθώς αναμετριούνται δύο ομάδες με αποτελεσματικές επιθέσεις. Στοιχηματικά, θα πάμε με το Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας: Τσέλσι Over 1.5, (απόδοση 1.80), 21:30
  • Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:15

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ