ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ύπουλη πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια Ρίβερ Πλέιτ

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο σε ματς της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Με μια ύπουλη δοκιμασία ξεκινάει η προσπάθεια της πρωταθλήτριας Ρίβερ Πλέιτ στο Copa de la Liga. Ρίσκο με το 2.39.

Πιο σοβαρή από ποτέ η Ρίβερ Πλέιτ, αυτή τη φορά δεν έβγαλε αυτοκαταστροφικές τάσεις στο παιχνίδι της και εν τέλει τα κατάφερε. Κατέκτησε το πρωτάθλημα που τόσο πολύ ήθελε ο Γκαγιάρδο. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς πλέον κάνει σέντρα το Copa de la Liga. Οι 28 ομάδες χωρίζονται σε δύο ομίλους, που προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι. Στα playoffs τα ματς είναι νοκ άουτ. Η νικήτρια συμμετέχει στους ομίλους του Copa Libertadores της επόμενης χρονιάς.

Άκρως θετικό το κλίμα το στη Ρίβερ, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, που μπόρεσε εύκολα να το εξασφαλίσει, ευτυχώς να λέει, αφού προς το τέλος χαλάρωσε αρκετά, αλλά και για το γεγονός πως ο αρχιτέκτονας αυτή της ομάδας, ο Γκαγιάρδο, θα παραμείνει άλλη μια σεζόν. Η Ρίβερ έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι τον παικταρά γκολτζή Αλβαρεζ, που είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας αυτή τη στιγμή, ωστόσο για τους επόμενους έξι μήνες θα αγωνιστεί με τους Μιλιονάριος. Ο Γκαγιάρδο δείχνει πολύ επικεντρωμένος στο μεταγραφικό σχεδιασμό, παρά στην αποψινή πρεμιέρα, αποκτήθηκαν επτά παίκτες, ενώ ψάχνει και έναν ακόμη επιθετικό. Θα ξεκινήσει πάντως κυρίως με παίκτες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, γενικά έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Ο Μουνούα έκανε πολύ καλή δουλειά στην Ουνιόν από τη στιγμή που την ανέλαβε, έκανε την έκπληξη, άφησε καλύτερες ομάδες πίσω της και θα πάρει μέρος στο Copa Sudamericana. Έγιναν κάποιες καλές κινήσεις, ενώ υπάρχει ανυπομονησία για το αποψινό ματς. Έτσι και αλλιώς ο κόσμος της είναι ιδιαίτερα ένθερμος και όσοι πάνε στο Σάντα Φε συνήθως τα βρίσκουν σκούρα. Με 4 - 2 - 3 - 1 θα πάει ο Μουνούα στο ματς απόψε, ώστε να κλείσει όσο γίνεται τους χώρους, ενώ υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα ώστε να κάνουν την έκπληξη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ δείχνει ότι δεν έχει μπει ακόμα στο mood της διοργάνωσης, φτιάχνει ακόμα το ρόστερ, είναι ομάδα που έτσι και αλλιώς μπαίνει τα τελευταία χρόνια νωθρά στις διοργανώσεις. Η Ουνιόν είναι ζόρικη ομάδα, σκληρή, έχει καυτή έδρα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς. Έδειξε έτοιμη κατά την προετοιμασία. Ρίσκο με το 1Χ & under 3,5, καθώς περιμένουμε σε χαμηλό επίπεδο το σκορ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Σάντα Φε - Ρίβερ Πλέιτ: 1Χ & under 3,5 (απόδοση 2.39), 00:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ