TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Ζήτημα τιμής στο Κορίνθιανς - Φλαμένγκο, στοίχημα στο 3.00+

Yuri Alberto of Brazil's Corinthians celebrates scoring his side's first goal against Argentina's Newell's Old Boys during a Copa Sudamericana round of 16 first leg soccer match at the Neo Quimica Arena, in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, Aug. 1, 2023. (AP Photo/Andre Penner)
Yuri Alberto of Brazil's Corinthians celebrates scoring his side's first goal against Argentina's Newell's Old Boys during a Copa Sudamericana round of 16 first leg soccer match at the Neo Quimica Arena, in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, Aug. 1, 2023. (AP Photo/Andre Penner) © 2023 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Κορίνθιανς και Φλαμένγκο κοντράρονται στο Σάο Πάουλο με στόχο να συμμαζέψουν την κατάσταση, αφού αμφότερες τα έκαναν μούσκεμα φέτος και σκέφτονται ήδη το 2024. Ποντάρισμα στο 3.15.

Δύσκολο σταύρωμα στο Σάο Πάουλο, το Κορίνθιανς - Φλαμένγκο υπό άλλες περιστάσεις θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο ματς, όχι πως τώρα δεν είναι, αλλά έκαναν και οι δύο φέτος πολύ περίπλοκη τη ζωή τους. Μούσκεμα και οι δύο διοικήσεις, τόσο σε μεταγραφές, όσο στο θέμα του προπονητή.

Η Φλα πάει με υπηρεσιακό απόψε, περιμένει τη διακοπή για να συμμαζευτεί κάπως η κατάσταση. Όλοι περιμένουν τον Τίτι, οι λεπτομέρειες έχουν μείνει μετά από την απόλυση του Σαμπαόλι, η διοίκηση βρίσκεται στο στάδιο που συζητάει τα οικονομικά δεδομένα και λογικά θα αποδεχτεί τις απαιτήσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού των Καριόκας.

Η Κορίνθιανς δεν εντυπωσιάζει εδώ και καιρό, προσπαθεί να τη σουλουπώσει ο Μενέσες που ανέλαβε πριν δύο εβδομάδες. Μετά από την ήττα στο ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο έχασε και στο Καστελάο μεσοβδόμαδα από τη Φορταλέζα για τα ημιτελικά του Copa Sudamericana και αποκλείστηκε με 2-0, αφού το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1. Δεν μπήκε στο mood του αγώνα και την πάτησε. Ήδη σκέφτεται τη νέα σεζόν ο Μενέσες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τελείως αποδιοργανωμένη η Φλα, περιμένει τη διακοπή, κινείται στη μετριότητα. Η Τιμάο δίνει το πρώτο εντός με τον Μενέσες στον πάγκο και έχει μια καλή ευκαιρία να πείσει τον κόσμο της πως μπορεί να γυρίσει ο διακόπτης. Απολογήθηκε και η διοίκηση για τους λάθους χειρισμούς που έκανε φέτος. Είναι σε φάση restart η γηπεδούχος. Πάντως εντός έδρας είναι πιο σταθερή και δεν χάνει εδώ και 12 ματς. Ρίσκο με τον άσο, αλλά κυκλοφορεί στο 3.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κορίνθιανς - Φλαμένγκο: 1 (απόδοση 3.15), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ