BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ζορίζεται ο ΠΑΟΚ, η ποιότητα κάνει τη διαφορά στη Γαλλία

Διαιτητές: Πέτρος Τσαγκαράκης, Παντελής Σπυρόπουλος, Χρήστος Κορώνας
Διαιτητές: Πέτρος Τσαγκαράκης, Παντελής Σπυρόπουλος, Χρήστος Κορώνας INTIME SPORTS

Δύο επιλογές έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από το σημερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σημερινά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πολλές επιλογές για στοιχηματισμό και το Betmarket σας προτείνει δύο παιχνίδια από Ελλάδα και Γαλλία σε πολύ καλές αποδόσεις.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (21:00)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα βάσει της απόδοσής του και αδικεί τον εαυτό του. Μεσοβδόμαδα, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (2-2) για το Europa League εμφάνισε τον πραγματικά κακό του εαυτό για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως προς το τέλος και με τη κόκκινη κάρτα των φιλοξενούμενων ήταν απολαυστικός, κατάφερε να ισοφαρίσει κι αν είχε πέντε λεπτά ακόμα θα έβρισκε κι άλλο ένα γκολ. Σήμερα, υπάρχει και μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα και την επιστροφή στις νίκες, καθώς οι διώκτες του τον πλησιάζουν.

Στο ντεμπούτο του Ράσταβατς στον πάγκο του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα ηττήθηκε (1-0) από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας όμως καλή εμφάνιση. Δεύτερο σερί πολύ δύσκολο ματς για το Σέρβο τεχνικό, αυτή τη φορά εκτός έδρας κι έτσι δεν είναι εύκολο να δουλέψει πάνω στα πράγματα που θέλει να αλλάξει. Περιμένουμε λοιπόν αμυντική προσέγγιση από τους κρητικούς με στόχο να χτυπήσουν στο καλό επιθετικό τρανζίσιον που διαθέτουν.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν με στόχο να αμυνθούν και να απειλήσουν από αντεπιθέσεις, πράγμα που ίσως δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος και οι ασπρόμαυροι είναι πολύ πιθανό να μην πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως όταν η ομάδα του Λουτσέσκου βρει ρυθμό δεν πιάνεται, άρα στο τέλος θεωρούμε πως θα βρει την άκρη για πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επομένως, καταλήγουμε στο combo Χ2 ημίχρονο/1Χ τελικό, σε απόδοση 2,52.

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Το ντέρμπι Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει αυτή την αγωνιστική στη Γαλλία. Η Μαρσέιγ πέρασε με νίκη 5-0 από την έδρα της Μονπελιέ την προηγούμενη αγωνιστική και με πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι με όπλο της την επιθετική της εικόνα έχει κάνει ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις σκοράροντας αρκετά γκολ. Βέβαια, αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της μέχρι αυτή τη στιγμή τη σεζόν.

Οι Παριζιάνοι από την άλλη, είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Champions League μεσοβδόμαδα, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν εντός έδρας. Η Παρί χρειάζεται μία μεγάλη νίκη για να αντιδράσει και με την τεράστια ποιότητα που διαθέτει επιθετικά μπορεί να τη βρει σήμερα, καθώς αν βρει ρυθμό μέσα στο ματς μπορεί να σκοράρει όποτε το θελήσει. Η ομάδα του Ενρίκε είναι πιο ποιοτική από τη Μαρσέιγ και σε περίπτωση νίκης ξεφεύγει στο +6 από τους Μασσαλούς. Το Βελοντρόμ αποτελεί μία ιδιαίτερα καυτή έδρα που μπορεί να γονατίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά η απόδοση του διπλασιασμού στην οποία προσφέρεται το διπλό δεν μας περνάει απαρατήρητη και θα την επιλέξουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 21:00, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Χ2 ημίχρονο/1Χ τελικό (απόδοση 2.52)
  • 21:45, Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (απόδοση 2.00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ