Το ντέρμπι της Μαδρίτης και όχι μόνο μας απασχολούν στα σημερινά προγνωστικά, έχοντας πάντα κατά νου και τη σύγκριση αποδόσεων.
Η ώρα θα έρθει που θα φύγουμε από αυτόν τον κόσμο και ίσως ακόμα να μην καταλαβαίνουμε γιατί οι ισχυροί πάντα επιθυμούν τα πάντα για τον εαυτό τους, ενώ δεν διστάζουν να καταπατήσουν τα δικαιώματα των άλλων. Πρόκειται για αλαζονεία; Απληστία; Ή ίσως και τα δύο μαζί; Στην πορεία των χρόνων έχουμε θέσει πολλές φορές αυτή την απορία σε φίλους μας, οι οποίοι ζουν με δεδομένο το υψηλό τους στάτους. Η απάντησή τους συνήθως είναι η ίδια: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Απλά, όσο ψηλότερα ανεβαίνουμε, τόσο πιο άπληστοι και αχόρταγοι γινόμαστε. Η εξουσία και τα χρήματα γίνονται πάντα λιγότεροι. Θέλουμε να αισθανόμαστε ανίκητοι, να ελέγχουμε τα πάντα γύρω μας και να είμαστε απρόσιτοι».
Η αναφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης
Αυτή η σκέψη έρχεται στο μυαλό μας με αφορμή τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξοργίστηκε μετά το παιχνίδι με την Εσπανιόλ, καθώς αισθάνθηκε αδικημένη. Το μαρκάρισμα του Ρομέρο στον Εμπαπέ στο 61ο λεπτό (ένα μαρκάρισμα που εντελώς δικαιολογημένα τους έκανε να «βράσουν») ήταν βέβαια παράβαση, αλλά όταν είσαι η Ρεάλ δεν έχεις το δικαίωμα να γκρινιάζεις όταν είσαι κι εσύ στην πλευρά του αδικημένου. Η στάση της ομάδας αυτή την εβδομάδα προκάλεσε αντιδράσεις. Αντιπαρατέθηκε με τη Λίγκα, την Ομοσπονδία, την Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ κατηγόρησε και τον θυρωρό του Μπερναμπέου. Η πορεία της θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε.
Η ένταση του ντέρμπι
Η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο αυτή τη βραδιά, παρά το γεγονός ότι οι προπονητές Αντσελότι και Σιμεόνε προσπαθούν να χαμηλώσουν τους τόνους στις συνεντεύξεις Τύπου. Η Ατλέτικο, ωστόσο, προχώρησε σε ειρωνικά tweet και η κατάσταση είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Σίγουρα, το παιχνίδι θα έχει υψηλή ένταση, καθώς το πρωτάθλημα είναι σε κρίσιμο σημείο, με την Μπαρτσελόνα να παραμονεύει. Ο Σότο Γράδο με την εμπειρία του θα κληθεί να διαχειριστεί τον αγώνα διαιτητικά. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως οι αποδόσεις για κάρτες είναι πλέον εξαιρετικά χαμηλές. Για όσους επιθυμούν να ποντάρουν νωρίτερα, οι πρώτες επιλογές για κάρτες είναι οι Βίνι (3.10), Μπέλινγχαμ (4.50) από τη Ρεάλ και οι Κόκε (2.75), Ντε Πολ (2.50) και Χιμένες (2.50) από την Ατλέτικο.
Το value του Εμπαπέ
Θα ποντάρουμε στην κάρτα του Εμπαπέ με απόδοση 7.00. Θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να δούμε αν ο Εμπαπέ θα χάσει την ψυχραιμία του απέναντι στους παίκτες του Σιμεόνε, οι οποίοι είναι έμπειροι στα mind games και στο να ακολουθούν την ακραία προσέγγιση «ή ο παίκτης ή η μπάλα». Ο Γάλλος έχει ήδη δει τρεις κάρτες φέτος, και μπορεί να αποβληθεί ξανά, καθώς το πιθανότερο είναι να εκνευριστεί κάποια στιγμή με τα μαρκαρίσματα που θα δέχεται.
Γκολ στο Βέλγιο
Πάμε και στο Βέλγιο, εκεί που έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο στο Γκενκ – Σερκλ Μπριζ. Η Γκενκ, που βρίσκεται στην κορυφή του Βελγικού πρωταθλήματος, παρουσιάζει εξαιρετική πορεία στην λίγκα, με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Ωστόσο, ο αποκλεισμός της από το Κύπελλο σίγουρα δεν της άρεσε. Η ομάδα μπαίνει με επιθετική διάθεση σε κάθε παιχνίδι και σκοράρει νωρίς, κάτι που παρατηρείται και στους τελευταίους αγώνες της, όπως με την Μπέερσχοτ, τη Βέστερλο και τη Μαλίν.
Η Σερκλ Μπριζ είναι αήττητη για 10 παιχνίδια, αν και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι επίσης επιθετική, και έχει σκοράρει γρήγορα στους τελευταίους της αγώνες. Η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει συχνά πολλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Επιλογές για το παιχνίδι
Με βάση την παράδοση και την επιθετική προσέγγιση των δύο ομάδων, εξετάζουμε τρεις επιλογές σε ελκυστικές αποδόσεις. Πρώτη επιλογή είναι να δούμε γκολ νωρίς, με απόδοση 2.15 για να μπει γκολ έως το 20ο λεπτό του αγώνα.
Παράλληλα, το ενδεχόμενο του Over 2.5 στο 1ο ημίχρονο πληρώνει σε απόδοση 5.50. Όσο για το Over 3.5 στο 1ο ημίχρονο, για τρίτο σερί παιχνίδι, το βρίσκουμε σε απόδοση 17.00.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
- ΒΕΛ1 – 08/02, 21:45 Γκενκ – Σερκλ Μπριζ: Να μπει γκολ έως το 20′ (Απόδοση: 2.15)
- ΒΕΛ1 – 08/02, 21:45 Γκενκ – Σερκλ Μπριζ: Over 2.5 στο 1ο ημίχρονο (Απόδοση: 5.50)
- ΒΕΛ1 – 08/02, 21:45 Γκενκ – Σερκλ Μπριζ: Over 3.5 στο 1ο ημίχρονο (Απόδοση: 17.00)
- ΙΣΠ1 – 08/02, 22.00 – Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο – Να δεχτεί κάρτα ο Εμπαπέ (Απόδοση: 7.00)
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.