BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Έχει τις απαντήσεις ο Τζόκοβιτς

Προγνωστικά τένις: Έχει τις απαντήσεις ο Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Wimbledon @2024 AP IMAGES/MOSA'AB ELSHAMY

Η τενιστική πρόταση του Betmarket.gr είναι από τις μάχες του Wimbledon στα προημιτελικά σε άνδρες και γυναίκες.

Πλησιάζουμε προς το φινάλε του Wimbledon και όσο φτάνουμε προς τους τελικούς, τόσο ανεβαίνει και το ενδιαφέρον Δύο σημεία έχουμε ξεχωρίσει σήμερα από τους τελευταίους προημιτελικούς και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα από το ταμπλό των γυναικών ανάμεσα στην Ριμπακίνα και την Σβιτολίνα. Έχουμε μία μάχη με άρωμα… πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με την Ριμπακίνα να είναι το απόλυτο φαβορί του τουρνουά, την ώρα που η Ουκρανή έχει κάνει την καλύτερή της εμφάνιση για να φτάσει ως εδώ. Αν κάτι έχει βελτιώσει, αυτό είναι δεδομένα το σερβίς της, μιας και σερβίρει καλύτερα από κάθε άλλη φορά στην καριέρα της. Βέβαια απέναντι της θα βρει την Ριμπάκινα που αποτελεί την καλύτερη σέρβερ στο τουρ, αλλά η Σβιτολίνα έχει δεχτεί λιγότερα break στον δρόμο της προς τα προημιτελικά.

Το ενδεχόμενο της έκπληξης είναι ορατό, όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πάμε κόντρα σε ένα τόσο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Αυτό που μας αρέσει πάντως είναι το σερβίς της Σβιτολίνα, το οποίο πιθανώς να οδηγήσει στα άκρα την αντίπαλο της. Έχουμε έναν πολύ ισορροπημένο προημιτελικό που θα κριθεί στα σημεία και σε οριακά χτυπήματα, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το παιχνίδι των τριών σετ σε απόδοση 2.65.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με το ταμπλό των ανδρών και τη μάχη του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ντε Μινόρ. Στα μάτια μας ο Αυστραλός δεν έχει λάβει την προσοχή που θα έπρεπε. Το παρελθόν πιθανώς τον κρατά μακριά από τα φώτα του ενδιαφέροντος, με δεδομένο πως στο γρασίδι ποτέ δεν έδινε κάτι τρομερό. Σαφώς βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε πως έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στα χτυπήματά του, προσπαθώντας να μην είναι πλέον τόσο μονότονος από τη βασική γραμμή με τις άμυνες. Εκεί που θα στοχεύσει σήμερα είναι να προσπαθήσει να πιέσει στην πλευρά του φόρχαντ τον Τζόκοβιτς, μιας και γίνεται λίγο πιο ευάλωτος ένεκα του προβλήματος στο γόνατο.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό αυτό, μιας και χωρίς μεγάλο σερβίς θα γίνει πολύ δύσκολο στον Ντε Μινόρ να πιέσει ακόμα παραπάνω. Ο Αυστραλός δεν είναι καλός σέρβερ και ο Τζόκοβιτς εκμεταλλεύεται τέτοιες συνθήκες, με τους άσους του Ντε Μινόρ να παίζουν ψηλά και το under 6.5 στο 1.91 να φαντάζει ένα αρκετά καλό σημείο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονά

  • Wimbledon (Γ) - 15:30 - Ριμπάκινα - Σβιτολίνα: Τρία σετ (Απόδοση: 2.65)
  • Wimbledon (A) - 17:00 - Ντε Μινόρ - Τζόκοβιτς: Ντε Μινόρ under 6.5 άσοι (Απόδοση: 1.91)

Βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για τένις στο BetMarket.gr με ειδικά στοιχήματα, αναλύσεις και προτάσεις από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ