BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Έχουν τον τρόπο Αλκαράθ και Τζόκοβιτς

Προγνωστικά τένις: Έχουν τον τρόπο Αλκαράθ και Τζόκοβιτς
Ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Wimbledon @2024 AP IMAGES/ALBERTO PEZZALI

Ημιτελικά στο Wimbledon περιέχει το σημερινό πρόγραμμα (12/7/24) και το Betmarket.gr σας προσφέρει τα προγνωστικά του.

Πολύ σπουδαία πρόκριση επί του Γιανίκ Σίνερ πανηγύρισε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του Wimbledon. Ο Ρώσος αν και δεν παίζει στην καλύτερη για τον ίδιο επιφάνεια, επιβεβαίωσε πόσο σπουδαίος τενίστας είναι αγωνιστικά αλλά και πνευματικά. Ωστόσο, τώρα αντιμετωπίζει τον Κάρλος Αλκαράθ, που είναι ο κάτοχος του τίτλου.

Για να παραμείνει ο Ρώσος στο ματς πρέπει να αντέξει στα ράλι με το μπάκχαντ απέναντι στο αντίστοιχο του Ισπανού, αλλά να έχει και στο μάξιμουμ το σερβίς του. Ο Αλκαράθ έχει μεγαλύτερη ποιότητα χτυπημάτων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίσει άνετα, όπως έκανε στον περσινό ημιτελικό του Wimbledon, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Εκείνο το 3-0 είναι στο μυαλό του Ρώσου, αλλά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά τώρα. Επομένως, η πρώτη μας επιλογή είναι το over 38,5 games σε απόδοση 1,78.

Ο Αλκαράθ γνωρίζει πώς πρέπει να αντιδράσει στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές. Αυτό πουβ θέλει να κάνει ο Ισπανός είναι να γυρίσει όσο περισσότερα σερβίς γίνεται και να πάρει πολλές μπάλες στο φόρχαντ του. Εάν όντως συμβεί αυτό, θα φτάσει στην τελική επικράτηση, αλλά όπως αναφέραμε παραπάνω δεν πρόκειται να τελειώσει το ματς στα τρία σετ.

Η νίκη του Αλκαράθ σε συνδυασμό με το κερδισμένο σετ και των δύο παικτών, δηλαδή μία περίπτωση 3-1 ή 3-2, προσφέρεται στο 2,35.

Η ώρα του Τζόκοβιτς

Και μιας που αναφέραμε τενίστα να βγαίνει μπροστά στις μεγάλες στιγμές, ήρθς η ώρα να μιλήσουμε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος πέρασε με ένα εύκολο 3-0 σετ στον ημιτελικό, κάτι που του έδωσε έξτρα χρόνο ξεκούρασης. Σήμερα θα βρει απέναντί του τον Λορέντζο Μουσέτι.

Για τον Τζόκοβιτς αυτή η ξεκούραση ήταν δώρο προς το γόνατό του. Εάν σερβίρει καλά μπορεί να πραγματοποιήσει παρόμοια εμφάνιση και σήμερα, ώστε να παραμείνει ξεκούραστος και να πάει να συναντήσει Αλκαράθ ή Μεντβέντεφ στον τελικό.

Έχει 11,3 άσους μέσο όρο στο τουρνουά και κόντρα στον Μουσέτι θα ψάξει να κερδίσει άμεσους πόντους μέσα από το σερβίς του για να τελειώσει τον ημιτελικό σε 3 ή το πολύ 4 σετ. Επιλογή μας λοιπόν είναι οι 12+ άσοι για τον Σέρβο στην ενισχυμένη απόδοση του 3,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Wimbledon (A) - 15:30 - Μεντβέντεφ - Αλκαράθ: Over 38.5 games (1.78)
  • Wimbledon (A) - 15:30 - Μεντβέντεφ - Αλκαράθ: Αλκαράθ και να κερδίσουν σετ και οι δύο (2.35)
  • Wimbledon (A) - 17:30 - Μουσέτι - Τζόκοβιτς: Τζόκοβιτς 12+ άσοι (3.00)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ