BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Τένις: Η κόντρα στον Ναδάλ και η νύχτα στο Παλέρμο

Ο Ράφα Ναδάλ στο Roland Garros
Ο Ράφα Ναδάλ στο Roland Garros © 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ημέρα τελικών στο τένις σήμερα και το BetMarket.gr έχει την τενιστική πρόταση της ημέρας με δύο σημεία

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά έξι τελικοί λαμβάνουν χώρα σήμερα σε τουρνουά ανά την υφήλιο, οπότε υπάρχει αρκετό υλικό προς διάβασμα και ανάλυση. Εμείς θα προτιμήσουμε να πάμε εκεί που είναι στραμμένα τα φώτα. Μιας και πλέον, όταν ο Ράφα Ναδάλ είναι σε τελικό δεν είναι απλά μια Κυριακή και δεδομένα τα φώτα πέφτουν πάνω του.

Ο θρύλος του τένις πραγματοποιεί αδιανόητα πράγματα αυτήν την εβδομάδα. Δεν είναι μόνο ότι κέρδισε παιχνίδι 4 ωρών στον προημιτελικό, αλλά μία ημέρα αργότερα κέρδισε με ανατροπή ματς στον ημιτελικό για να βρεθεί στον πρώτο του τελικό μετά από 25 μήνες. Μην ξεχνάμε πως ο Ναδάλ επέστρεψε απλώς για να πει αντίο στο τένις εντός των κορτ και ενώ το προηγούμενο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς στα 38 του χρόνια! Ωστόσο μπορεί να φτάσει μέχρι και σε τίτλο αν του πάνε όλα καλά κόντρα στον Μπόργκες. Βέβαια, στα μάτια μας δεν είναι ένα τόσο εύκολο σενάριο.

Πώς να είναι εύκολο όταν μιλάμε για έναν 38αρη αθλητή με τραυματισμούς που θα παίξει 3η σερί ημέρα; Η κούραση είναι εμφανής, μιας και το σερβίς του ήταν αρκετά ευάλωτο και εύκολα οι αντίπαλοί του έκαναν το break. Με την ποιότητα και τη θέλησή του να κερδίσει, συνήθως το έπαιρνε πίσω, όμως δύσκολα δε θα χάσει σετ από τον Μπόργκες, που μπορεί να σερβίρει πολύ καλά ακόμα και στο χώμα.

Πρακτικά, λοιπόν, δύσκολα θα ανοίξει και η διαφορά στα games, με τέτοια αδυναμία στο σερβίς του. Γι’ αυτό και το πρώτο μας σημείο θα είναι το χάντικαπ του Μπόργκες, με το +3.5 να προσφέρεται στο 1.93.

Το δεύτερο σημείο μας είναι από τον τελικό των γυναικών στο τουρνουά του Παλέρμο ανάμεσα στην Ζενγκ και τη Μούχοβα. Απ' τη μία η σούπερ επιθετική Κινέζα, που με το βαρύ της τόπσπιν στο φόρχαντ θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο στο χώμα, την ώρα που η περσινή φιναλίστ του Roland Garros μπορεί να χρησιμοποιήσει την ποικιλία της στις άμυνες για να παραμείνει σε έναν τελικό που μπαίνει ως αουτσάιντερ. Η Μούχοβα μπορεί να κάνει την έκπληξη, κάτι που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν, αλλά κυρίως για να δώσει στον τελικό τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Οι δύο τενίστριες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι διαφορές τους δεν είναι μεγάλες. Περιμένουμε, λοιπόν, μεγάλο σε έκταση παιχνίδι, γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το over 22.5 games σε απόδοση 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόργκες - Ναδάλ: 1 +3.5 (απόδοση 1.93), 15:00
  • Ζενγκ - Μούχοβα: Over 22.5 games (απόδοση 2.00), 21:30

Βρείτε στο BetMarket.gr μελετημένα προγνωστικά και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ