BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Τένις: Ημιτελικοί γυναικών με στήριξη στην Παολίνι

Jasmine Paolini of Italy celebrates after defeating Emma Navarro of the United States in their quarterfinal match at the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 9, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Jasmine Paolini of Italy celebrates after defeating Emma Navarro of the United States in their quarterfinal match at the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 9, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP PHOTO/ALBERTO PEZZALI

Φτάσαμε στους ημιτελικούς των γυναικών στο Wimbledon και το BetMarket.gr έχει την τενιστική πρόταση της ημέρας.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την ολοκλήρωση του Wimbledon και στο ταμπλό των γυναικών είμαστε στη φάση των ημιτελικών. Έχουμε δύο σπουδαίες αναμετρήσεις σήμερα και άπαντες περιμένουν να δουν αν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, η Έλενα Ριμπακίνα, θα φτάσει ξανά στο τέλος της διαδρομής ή αν θα δούμε κάποια σπουδαία έκπληξη.

Ας δούμε, όμως, τα σημερινά προγνωστικά.

Παολίνι και Βέκιτς διασταυρώνουν πρώτες τα ξίφη τους στο κεντρικό του Wimbledon, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Η Παολίνι παίζει το τένις της καριέρας της εδώ και λίγο καιρό, με αποκορύφωμα τον τελικό στο Roland Garros ως το σπουδαιότερο επίτευγμά της. Η ίδια βέβαια δεν μένει εκεί και στοχεύει σε ακόμα υψηλότερες πτήσεις. Όσον αφορά τον σημερινό της αγώνα με την Βέκιτς, έχει δύο ισχυρά «χαρτιά» στα χέρια της: το εκπληκτικό της φόρχαντ, μιας και πιέζει τρομερά από αυτό της το χτύπημα, με τη Ναβάρο στον προημιτελικό να μην αντέχει την πίεση.

Ειδικά απέναντι στη Βέκιτς μπορεί να γίνει ολοένα και μεγαλύτερο αβαντάζ, μιας και η 28χρονη πολλές φορές θα εγκλωβιστεί στη γωνιά του μπάκχαντ της, σε μία πολύ γρήγορη επιφάνεια. Το δεύτερο "χαρτί" είναι τα... νεύρα της αντιπάλου της. Καλώς ή κακώς, η Βέκιτς μπορεί να είναι έμπειρη τενίστρια αλλά δεν έχει ξαναπαίξει ημιτελικό Grand Slam. Η Παολίνι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή τη συνθήκη, αφού συνηθίζει να μπαίνει πολύ δυναμικά στα παιχνίδια της. Περιμένουμε στον σημερινό αγώνα να μπει ακόμα περισσότερο δυνατά με σκοπό να πλήξει την ψυχολογία της Βέκιτς, με το over 1.5 των break της Ιταλίδας στο 1ο σετ να προσφέρεται στο 1.65.

Στην ίδια λογική βασίζεται και το δεύτερο σημείο μας. Η Παολίνι έχει πολύ καλύτερη παρουσία στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι για να βρεθεί ως εδώ. Και ο συνδυασμός του ισχυρού της φόρχαντ, με την απειρία της Βέκιτς από τέτοια μεγάλα παιχνίδια, μπορεί να αποβεί μοιραίος, αν εκείνη πάρει το 1ο σετ. Η επιλογή του να κερδίσει το 1ο σετ και να πάρει τελικά και τον ημιτελικό έχει απόδοση 1.77.

Κλείνουμε με τον δεύτερο ημιτελικό που είναι και πιο δύσκολος στην χαρτογράφηση του για προγνωστικά. Μπορεί η Ριμπακίνα να αποτελεί το γκράντε φαβορί για τον τίτλο, όμως η Κρεϊτσίκοβα αποτελεί μία πολύ επικίνδυνη αντίπαλο, που της έχει πάρει και τον αέρα στο H2H. Θυμίζουμε πως η Τσέχα απέκλεισε την πολύ φορμαρισμένη Οσταπένκο στα δύο σετ, ενώ παράλληλα μετράει και 2/2 απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Στο γρασίδι το σερβίς της Ριμπάκινα έχει διαφορετική ισχύ, αλλά δεν παύει να βρίσκει απέναντί του μια τενίστρια που μπορεί με το slice της και την ποικιλία των χτυπημάτων της να επιβιώσει.

Βλέπουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σε διάρκεια, μιας και μπορεί να έχουν χάσει και οι δύο από ένα σετ στη διαδρομή τους ως εδώ, όμως η παράδοσή τους και η κόντρα στα δυνατά τους σημεία, μας οδηγεί μοιραία στο over 20.5 των games σε απόδοση 1.74.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δυάδα

Βέκιτς - Παολίνι: Παολίνι over 1.5 break στο 1ο σετ (1.65), 15:30

Κρεϊτσίκοβα - Ριμπάκινα: Over 20.5 games (1.74), 17:00

Απόδοση 2.87

Μονό

Βέκιτς - Παολίνι: Παολίνι να κερδίσει το 1ο σετ/Παολίνι νικητής αγώνα (1.77), 15:30

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ