BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Κόντρα στον Τζόκοβιτς σε δυάδα στο 3.39

Novak Djokovic, of Serbia, reacts after losing a point against Luca Nardi, of Italy, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Novak Djokovic, of Serbia, reacts after losing a point against Luca Nardi, of Italy, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO / MARK J. TERRILL

Συνεχίζεται η δράση στο Wimbledon και το BetMarket.gr έχει την τενιστική πρόταση της ημέρας με δυάδα στο 3,39!

Wimbledon εβδομάδα νο.2 και μπαίνουμε πλέον και επισήμως στη φάση των «16». Εκεί όπου οι καλύτεροι τενίστες του πλανήτη διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο, τι άλλο, την κορυφή. Έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα και δεν χάνουμε χρόνο!

Ξεκινάμε από το ταμπλό των ανδρών και την αναμέτρηση του Χόλγκερ Ρούνε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος θρύλος του αθλήματος δεν επέστρεψε απλώς αλλά πέρασε και τρεις γύρους, όμως εδώ μπορεί να συναντήσει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο. Έχουμε παρατηρήσει και σε προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις πως το παιχνίδι του Δανού δημιουργήσει πρόβλημα στον Νόλε, μιας και στοχεύει στο να πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο με το φόρχαντ του και να δημιουργήσει προβλήματα.

Είδαμε ως τώρα τον Τζόκοβιτς να χάνει σετ στους δύο προηγούμενους γύρους, οπότε δεν είναι τόσο άτρωτος ακόμα. Σαφώς και μιλάμε για τον καλύτερο returner στο τουρ, όμως η κίνησή του στο κορτ μόνο ιδανική δε μοιάζει για την ώρα. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο με το χάντικαπ στα +4,5 games σε απόδοση 1,91. Στα μάτια μας είναι δεδομένο πως ο Ρούνε θα πάρει σετ. Αν καταφέρει να πάρει και δεύτερο, τότε το σημείο μας θα περάσει με άνεση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με το ταμπλό των γυναικών και πάμε στην αναμέτρηση της Ντάνιελ Κόλινς, η οποία θα αντιμετωπίσει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Μέχρι στιγμής, με βάση όσα έχουμε δει στο τουρνουά, η Κόλινς είναι ανώτερη από την σημερινή της αντίπαλο. Και εξηγούμαστε. Στο peak της δεν μπορεί να βρει αντίσταση από την Κρεϊτσίκοβα, ακόμα και αν η Τσέχα βρίσκεται μάλλον στην καλύτερη κατάστασή της μέσα στο 2024.

Το θετικό για την ίδια είναι πως έχει μάθει να κερδίζει και τα κλειστά παιχνίδια της στη σεζόν, βρισκόμενη πολλές φορές στα μεγάλα ραντεβού. Γι’ αυτό και θα πάμε στη νίκη με το Over 17,5 των games σε απόδοση 1,78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δυάδα

  • Wimbledon (Γ) – 18:30 – Κόλινς – Κρεϊτσίκοβα: 1 και over 17.5 games (1.78)
  • Wimbledon (Α) – 19:00 – Ρούνε – Τζόκοβιτς: 1, +4.5 (1.91)

Δυάδα απόδοσης 3,39

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ