BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Με διπλό σημείο στη Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, celebrates a point in her women's second round match against Yue Yuan, of China, at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 21, 2024, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Maria Sakkari, of Greece, celebrates a point in her women's second round match against Yue Yuan, of China, at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 21, 2024, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell) @2024 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Το Wimbledon κεντρίζει το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και το BetMarket.gr έχει την τενιστική πρόταση της ημέρας.

Ο Ιούλιος είναι συνδυασμένος με το Wimbledon, μιας και από την Δευτέρα ξεκίνησε το κορυφαίο grand slam, το οποίο θα μας συντροφεύσει για δύο εβδομάδες. Έχουμε και ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα, με την Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Ολλανδή Αράντσα Ρους και φυσικά έχουμε τα προγνωστικά αυτής της μάχης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη πλευρά του ταμπλό έχει ανοίξει με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο, όμως η συζήτηση αυτή είναι αρκετά μακρινή για την Ελληνίδα τενίστρια, μιας και η Ολλανδή δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή σέρβερ, επιβεβαιώνοντας τα ποσοστά της στον 1ο γύρο και φυσικά μια τενίστρια που λόγω του αριστερού της χεριού μπορεί να μπερδέψει την εκάστοτε αντίπαλο αλλά και εμάς τους ίδιους. Το κακό για την Σάκκαρη είναι πως δεν είναι αρκετά συνηθισμένη με τις γωνίες του γρασιδιού, ειδικά όταν έχει απέναντι της μια αριστερόχειρα. Φυσικά μεταξύ των δύο είναι η καλύτερη παίκτρια αλλά αυτό καμιά φορά δεν αρκεί. Πόσω δε μάλλον αν το ποσοστό του περασμένου πρώτου σερβίς παραμείνει κάτω από το 50%. Με βάση, λοιπόν, αυτό το σκεπτικό, η πρώτη μας επιλογή για σήμερα θα είναι το 19,5 των games σε απόδοση 1,82.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είπαμε και παραπάνω για την δυσκολία της Σάκκαρη στις γωνίες του γρασιδιού. Στοιχείο που μας οδηγεί σε αρκετούς άσους από πλευράς Ρους που έχει και την ιδιαιτερότητα του αριστερού χεριού. Βέβαια, είδαμε και την Ελληνίδα τενίστρια να περνά τους άσους της στον 1ο γύρο, παρά το άσχημο ποσοστό στο πρώτο σερβίς. Θεωρητικά, λοιπόν, αν πιάσουν και οι δύο τους μέσους όρους τους σε αυτή την επιφάνεια, θα επιβεβαιώσουν το over 7,5 στους άσους. Επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,70 και θεωρούμε πως είναι value bet.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονά

  • Wimbledon (Γ) - 16:00 - Ρους - Σάκκαρη: Over 19.5 games (1.82)
  • Wimbledon (Γ) - 16:00 - Ρους - Σάκκαρη: Over 7.5 άσοι (1.70)

Το Wimbledon παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ