BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Με δύο σημεία στη μάχη του Τσιτσιπά

Προγνωστικά τένις: Με δύο σημεία στη μάχη του Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon @2024 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στην μάχη του Wimbledon και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Εξαιρετικά κύλησε η χτεσινή ημέρα για τα προγνωστικά μας. Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στην επόμενη φάση και το παιχνίδι της μας δικαίωσε, μιας και πέρασαν και οι δύο επιλογές μας.

Σήμερα είναι μέρα Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να αντιμετωπίζει τον Φινλανδό Εμίλ Ρουουσουβουόρι, σε μία αναμέτρηση που θυμίζει εν πολλοίς την χτεσινή μάχη της Σάκκαρη.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση.

Όταν λέμε ότι μοιάζει ο σημερινός αγώνας του Τσιτσιπά με τον χτεσινό της Σάκκαρη, εννοούμε πως ο Έλληνας τενίστας θα βρει απέναντι του έναν επικίνδυνο τενίστα, που όμως ο Τσιτσιπάς έχει τον πρώτο λόγο. Ο Ρουουσουβουόρι άλλωστε δεν έχει περάσει ποτέ στον 3ο γύρο του Wimbledon και θα ήθελε ιδεατά να το πετύχει φέτος, όμως έχει την κούραση ως έξτρα βάρος, μιας και κλήθηκε να παίξει δύο μέρες για να αποκλείσει τον Μακένζι ΜακΝτόνταλντ.

Ο Τσιτσιπάς έχει να κάνει κάτι πρακτικό απλό, τουλάχιστον στα χαρτιά. Να βάλει όσες περισσότερες μπάλες γίνεται στο κορτ απέναντι στον αντίπαλό του, να τον οδηγήσει σε λάθη και να του πάρει εκεί τον έλεγχο στο ράλι. Φυσικά δεν είναι και τόσο εύκολο, όσο το γράφουμε εμείς, με δεδομένο πως ο Φινλανδός σερβίρει πραγματικά καλά. Στην πρεμιέρα βέβαια ο Τσιτσιπάς έδειξε καλά στοιχεία, παρά την γνωστή αστάθεια του στο μπάκχαντ. Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει χωρίς να ανοίξει το σκορ, γι’ αυτό και ο συνδυασμός της νίκης του με το under 41.5 games σε απόδοση 1.78 θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

Κάτι που έχουμε παρατηρήσει είναι πως τις πρώτες μέρες του τουρνουά, τα line στους άσους είναι αρκετά χαμηλά. Κόντρα στον Ντάνιελ, ο Τσιτσιπάς πέρασε 15 άσους σε τρίσετο, ενώ και σήμερα περιμένουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να φτάσει και τα τέσσερα σετ. Σε τέτοιες συνθήκες θεωρούμε πως ο Τσιτσιπάς μπορεί να βρει αρκετούς άσους, γι’ αυτό και έχει αξία το 15+ στους άσους του Έλληνα τενίστα σε απόδοση 1,87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Wimbledon (A) - 18:00 - Ρουουσουβουόρι - Τσιτσιπάς: 2 και Under 41.5 games (Απόδοση: 1.78)
  • Wimbledon (A) - 18:00 - Ρουουσουβουόρι - Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς 15+ άσοι (Απόδοση: 1.87)

Διαβάστε στο BetMarket.gr τις διασταυρώσεις Euro 2024 ενόψει των προημιτελικών της διοργάνωσης με φόντο τον τίτλο!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ