BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Με τη φόρμα του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rome Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rome Masters © 2024 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Στο σημερινό πρόγραμμα του τένις ξεχωρίζει η μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά. Παιχνίδι με τρία στοιχήματα.

Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος είναι μεν σε καλή φόρμα, όμως δεν είναι καλύτερος από τον Έλληνα τενίστα στο χώμα. Ο Αυστραλός κάνει καλή σεζόν και χθες επέστρεψε από το 0-1 του Αλιασίμ για να πάρει την 25η φετινή του νίκη. Στο χώμα όμως ο Τσιτσιπάς έχει πολλά πλεονεκτήματα και φυσικά απέναντι στον Ντε Μινόρ μετράει το 10-1 σε νίκες/ήττες. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά H2H αυτήν τη στιγμή στο τουρ.

Ο Αυστραλός έχει κάποια δεδομένα στο παιχνίδι του. Όπως το αέναο τρέξιμο στη βασική γραμμή και τις άμυνές του. Κάτι που συνεχίζει να κάνει και στο χώμα,εκεί όπου υστερεί στο σερβίς του. Αυτό είναι το μειονέκτημά του, που γίνεται ολοένα και πιο φανερό στην επιφάνεια. Για αυτό ακριβώς τα line του βρίσκονται χαμηλά, όμως εμάς δε μας εμποδίζει να ποντάρουμε.

Το under 1,5 των άσων του Ντε Μινόρ μπορεί να φαίνεται χαμηλό αλλά αξίζει, αφού σε μια αργή επιφάνεια, ένας τενίστας που δε σερβίρει καλά, θα έχει δύσκολο έργο. Η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται σε απόδοση διπλασιασμού και θα την επιλέξουμε.

Ακόμα και έτσι όμως, το παιχνίδι απέναντι στον Ντε Μινόρ παραμένει αρκετά δύσκολο για τον Τσιτσιπά, ο οποίος δεν πρέπει να κερδίσει μόνο για την πρόκριση στα προημιτελικά αλλά και για να παραμείνει στο Top8 ενόψει του Roland Garros.

Ο στόχος του τακτικά είναι να αντέξει στο μπάκχαντ. Εκεί όπου ο Ντε Μινόρ θα πιέσει αρκετά. Για να γεμίσει το ματς, θα πρέπει να πάρει μερικά λάθη από τον Τσιτσιπά σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

Άλλωστε πρέπει να γίνει το τέλειο ματς για να βγει ο Έλληνας τενίστας με καθαρή νίκη από αυτό το ζευγάρι, κάτι που δύσκολα θα γίνει σήμερα, με τον Ντε Μινόρ να μπορεί να γεμίσει το ματς και το over 21.5 games να παίζεται στο 1.75 από τις στοιχηματικές εταιρίες, κάτι που κρατάμε για τα σημερινά (14/5/24) προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μ' αυτά και μ' αυτά ο Τσιτσιπάς αποτελεί το απόλυτο φαβορί στο ζευγάρι. Το φόρχαντ του Τσιτσιπά μπορεί να ορίσει το τέμπο και να φτάσει στη νίκη. Αν δεν υπήρχε η παρένθεση της Μαδρίτης, ένα κορτ πολύ πιο γρήγορο σε σχέση με τα άλλα χωμάτινα, τότε θα ήταν δεδομένο πως ο Τσιτσιπάς αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο τενίστα.

Τίτλος στο Μόντε Κάρλο, τελικός στη Βαρκελώνη και πολύ σημαντικές νίκες, όπως αυτή με τον Στρουφ στη Ρώμη. Στην τελική, η λογική λέει πως θα βρει τον τρόπο να κερδίσει και τον Ντε Μινόρ, με το 2-1 σετ να παίζεται σε απόδοση 4.00 και να κλείνει τα σημερινά προγνωστικά τένις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ: Ντε Μινόρ under 1,5 άσος (2.00), 20:00
  • Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ: Over 21.5 games (1.75), 20:00
  • Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ: 2-1 σετ (4.00), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ