BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Με τους άσους της Σάκκαρη

Προγνωστικά τένις: Με τους άσους της Σάκκαρη
@2024 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Συνεχίζεται η δράση στο Wimbledon με την Μαρία Σάκκαρη να έχει αγώνα σήμερα και το BetMarket.gr την τενιστική πρόταση ττηςημέρας.

Δυστυχώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στον Φινλανδό Ρουουσουβουόρι με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά νωρίς εκτός συνέχειας στο Wimbledon. Πλέον, μοναδική εκπρόσωπος του ελληνικού τένις είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει βέβαια δύσκολο έργο σήμερα κόντρα στην Έμα Ραντουκάνου, όμως όχι απαγορευτικό.

Ας δούμε την ανάλυση όμως της σημερινής μάχης που θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον.

Αν λάβουμε ως πρώτη παράμετρο την εμπειρία από τα μεγάλα τουρνουά, η Μαρία Σάκκαρη δύναται να ελπίζει σε ζημιά σήμερα, όμως με βάση την τρέχουσα φόρμα στο τουρνουά, η Ραντουκάνου ξεκινά πιο… μπροστά την κούρσα της νίκης. Βέβαια, η Βρετανίδα διακατέχεται από αστάθεια, κάτι το οποίο οφείλει να εκμεταλλευτεί η Σάκκαρη και να την πιέσει αρκετά απόψε. Θυμίζουμε πως οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά μετά τον ημιτελικό του US Open, το τελευταίο τουρνουά που έκαναν κάτι πολύ σημαντικό σε Major.

Έχουμε μπροστά μας δύο τενίστριες που προτιμούν να παίζουν σε ράλι για να επιτεθούν μόλις βρουν την ευκαιρία. Παρόλα αυτά το σερβίς τους και ειδικότερα ειδικότερα της Ραντουκάνου, παραμένει ασταθές. Έχουν όμως την ικανότητα να είναι αμφότερες πολύ καλές breaker. Με βάση λοιπόν, αυτό το χαρακτηριστικό τους, ένα κοινό τους παιχνίδι μπορεί να φέρει πολλά break και ειδικά στο 1ο σετ, εκεί όπου θα ψάξουν να βρουν ρυθμό και θα πιέσουν η μία την άλλη. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή θα είναι στα break στο κεντρικό κορτ και το over 2.5 στο 1ο σετ παίζεται στο 1.90.

Πρώτος στόχος της Σάκκαρη δεν είναι άλλος από το να μην αφήσει τη Ραντουκάνου να κάνει με άνεση, ό,τι θέλει στο κορτ από τη βασική γραμμή. Πρακτικά αυτό απέτυχε να κάνει στον ημιτελικό του 2021. Τι χρειάζεται, όμως, για να διατηρηθεί στο ματς; Το σερβίς της. Στον τελευταίο αγώνα με την Ρους πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση, τόσο από το σερβίς, όσο και από τα χτυπήματα εδάφους, μειώνοντας σημαντικά τα λάθη για να φτάσει σε μια κυνική επικράτηση ως παίκτρια τοπ 10.

Η Σάκκαρη έχει μέχρι στιγμής 10 άσους σε δύο ματς, τα οποία όμως είχαν διάρκεια δύο σετ. Σήμερα έχουμε ντέρμπι, οπότε πιθανότατα να δούμε και τρίτο σετ. Άρα βρίσκουμε αξία στους άσους και συγκεκριμένα στους 7+ άσους της Σάκκαρη σε απόδοση 2,50, με τους οποίους θα κλείσουμε την σημερινή μας ανάλυση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Wimbledon (Γ) - 17:30 - Ραντουκάνου - Σάκκαρη: Σάκκαρη 7+ άσους (2.50)
  • Wimbledon (Γ) - 17:30 - Ραντουκάνου - Σάκκαρη: Over 2.5 break στο 1ο σετ (1.90)

Τα κορυφαία τουρνουά τένις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ