BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Οι άσοι βγάζουν σημεία στο US Open

Ο Ματέο Μπερετίνι κόντρα στον Φιλίπ Κραΐνοβιτς στον τελικό του Queens
Ο Ματέο Μπερετίνι © 2022 ALBERTO PEZZALI/ASSOCIATED PRESS

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα είναι από το US Open, εκεί όπου συνεχίζεται η δράση.

Μπορεί το ελληνικό ενδιαφέρον να αργοσβήνει, μιας και έμειναν εκτός οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη και μονάχα ο Θανάσης Κοκκινάκης να συνεχίζει, το στοιχηματικό ενδιαφέρον, όμως, για το US Open, μεγαλώνει όσο περνούν οι μέρες.

Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάλυση από την αναμέτρηση μεταξύ του Κάσπερ Ρουντ με τον Γκαέλ Μονφίς. Θεωρητικά ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ματς της ημέρας. Το ματς αυτό το είδαμε ξανά και στο Indian Wells, με τον Νορβηγό να επικρατεί έστω και με δυσκολία.

Έχει αλλάξει κάτι από τότε; Σαφώς! Ο Μονφίς παίζει όλο και καλύτερα, αποδεικνύοντάς το και στον 1ο γύρο με τον Σβάρτσμαν μετά το 1ο σετ. Ο Γάλλος διατηρεί το ίδιο επιθετικό παιχνίδι που μας έδειξε από την αρχή της καριέρας του και αυτό δυσκολεύει αρκετούς αντιπάλους του. Μεταξύ αυτών και τον Ρουντ, που συνηθίζει να αγωνίζεται πατώντας τη βασική γραμμή.

Στα μάτια μας είναι ένα παιχνίδι πανομοιότυπο με το χτεσινό του Τσιτσιπά, ξεκινά δηλαδή από το 1-1. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αμφότεροι οι τενίστες θα έχουν τις στιγμές τους στο κορτ, όλα θα κριθούν στο 3ο σετ και θα επικρατήσει αυτός που θα αποφύγει τα αβίαστα για να πάρει τους κρίσιμους πόντους. Μπορεί στο κομμάτι αυτό ο Ρουντ να είναι πολύ καλύτερος, όμως θα μείνουμε στην επιθετικότητα του Μονφίς, η οποία μας οδηγεί στο over 38.5 των games στο 1.82.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Ματέο Μπερετίνι με τον Τέιλορ Φριτζ. Οταν ο Τέιλορ Φριτζ ρωτήθηκε σχετικά με το ματς απέναντι στον Ματέο Μπερετίνι, είπε χαρακτηριστικά πως είναι “Πολύ δύσκολο για 2ο γύρο’. Ο Ιταλός δεν έχει πλέον τους τραυματισμούς να τον βαραίνουν και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για οποιονδήποτε σε αυτό το επίπεδο. Αν θέλουμε να είμαστε και δίκαιοι, αν ο Μπερετίνι δεν είχε ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από τους τραυματισμούς, θα βρισκόταν ανάμεσα στα φαβορί.

Έχουμε, λοιπόν, ένα παιχνίδι που αναμένεται να δούμε εντυπωσιακά πράγματα από τη γραμμή του σερβίς και τον Μπερετίνι να στοχεύει με βάση αυτό, προκειμένου να κάνει δύσκολη τη ζωή του Αμερικανού. Και των δύο το σερβίς αποτελεί όπλο, αλλά ο Μπερετίνι πρόκειται ίσως για τον κορυφαίο σέρβερ στο τουρ, όταν βρίσκεται στο 100%.

Βοηθάει τη σκέψη μας και η λίγο πιο γρήγορη επιφάνεια της Νέας Υόρκης, σε σχέση με άλλες χρονιές. Τα χιλιόμετρα που βάζει στο σερβίς μπορούν να προσπεράσουν τις επιστροφές του αντιπάλου του και το να βγάλει περισσότερους άσους. Γι’ αυτό και η δεύτερη επιλογή μας είναι να έχει ο Μπερετίνι τους περισσότερους άσους σε απόδοση 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 29/8 - 00:00 - Ρουντ - Μονφίς: Over 38.5 games (Απόδοση: 1.82)
  • 29/8 - 03:15 - Μπερετίνι - Φριτζ: Περισσότεροι άσοι Μπερετίνι (Απόδοση: 1.75)

Τα κορυφαία τουρνουά τένις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινά προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ