BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Πληρώνει καλά η φόρμα του Σαποβάλοφ

Ο Ντένις Σαποβάλοφ πανηγυρίζει
Ο Ντένις Σαποβάλοφ πανηγυρίζει © 2024 MOSA'AB ELSHAMY / AP IMAGES

Η τενιστική πρόταση του Betmarket.gr σε απόδοση 2,22.

Υπάρχουν ενδιαφέροντα τουρνουά που τρέχουν αυτήν την εβδομάδα στο τένις, όπως αυτό που διεξάγεται στην Ατλάντα. Έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ το τουρ ώστε να δίνει ευκαιρία σε όσους δε θέλουν να αγωνίζονται σε χωμάτινη επιφάνεια.

Η Ατλάντα λοιπόν, μας βάζει από νωρίς στις σκληρές επιφάνειες. Εέμίς θα ασχοληθούμε με ένα πολύ ενδιαφέρον ματς όπως φαίνεται, αυτό του Νταβίντ Γκοφάν κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Καναδός ναι μεν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως το τελευταίο δίμηνο αποδίδει κάπως καλύτερα. Ο Σαποβάλοφ το πάλεψε αρκετά στο Wimbledon, αλλά ηττήθηκε στα 5 σετ από τον Μπεν Σέλτον. Πήρε όμως, τα σκαλπ δύο παικτών της πρώτης 30άδας τους τελευταίους δύο μήνες.

Από την άλλη, η καριέρα του Γκοφάν βρίσκεται σε πτώση τα τελευταία χρόνια. Ο 33χρονος Βέλγος παίζει από πολύ μικρός στο τουρ αλλά πλέον είναι φανερό πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει όπως παλιά. Ωστόσο, συνεχίζει να αγωνίζεται και σίγουρα αποτελεί ένα όνομα που δε θέλει κανείς να συναντήσει νωρίς.

Με τον Σαποβάλοφ έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, με τον καθένα να μετράει από μία νίκη. Ωστόσο, αυτό το 1-1 διαμορφώθηκε τέσσερα χρόνια πριν. Εμείς θα επιλέξουμε τη φόρμα του Καναδού και θα στηρίξουμε τη νίκη του στη σημερινή μας επιλογή.

Κυρίως γιατί με το στυλ παιχνιδιού του, ψάχνει περισσότερο τους winners σε σχέση με τον αντίπαλό του, κάτι που του δίνει αμέσως το πλεονέκτημα. Πρέπει βέβαια, να αποφύγει τα λάθη, που πολλές φορές του κοστίζουν. Ο Γκοφάν δεν έχει ούτε το σερβίς αλλά κυρίως την αντοχή για να πιέσει στο μπάκχαντ του Σαποβάλοφ, που πολλές φορές εκτίθεται.

Ουσιαστικά, είμαστε αναγκασμένοι να πάμε με τον καλύτερο παίκτη αυτήν την περίοδο. Θα επιλέξουμε το 2-0 ακριβές σκορ σετ του Σαποβάλοφ σε απόδοση 2,22.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ατλάντα (Α) - 20:30 - Σαποβάλοφ - Γκοφάν: 2-0 σετ (απόδοση 2.22)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ