BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Πληρώνουν φαβορί και ειδικά στο US Open

Προγνωστικά τένις: Πληρώνουν φαβορί και ειδικά στο US Open
Ο Γιανίκ Σίνερ πανηγυρίζει νίκη του στο Roland Garros @2024 AP IMAGES/AURELIEN MORISSARD

Οι τενιστικές προτάσεις του Betmarket.gr από τον τελικό του US Open σε αποδόσεις που φτάνουν έως και τον τερτραπλασιασμό.

Ημέρα τελικού ανδρών στο US Open σήμερα (8/9/24), με τον Γιανίκ Σίνερ να τίθεται αντιμέτωπος με τον Τέιλορ Φριτζ. Ο Ιταλός φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί αφού έχει χάσει μόλις δύο σετ σε όλο το τουρνουά.

Η αλήθεια είναι πως αξίζει να του βγάλουμε το καπέλο, μιας και μετά από όλα όσα συνέβησαν με τα δύο θετικά τεστ για ντόπινγκ, για τα οποία αθωώθηκε, ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσει να συγκεντρωθεί στο τένις. Όχι μόνο το έκανε, αλλά πραγματοποιεί και εξαιρετικές εμφανίσεις σε αυτές τις δύο εβδομάδες στη Νέα Υόρκη.

Αντίπαλός του σήμερα, ο Αμερικανός, Φριτζ που έχει ξεπεράσει πολλά και δύσκολα εμπόδια στον δρόμο του. Συγκεκριμένα, έχει αποκλείσει Μπερετίνι, Ρουντ, Ζβέρεφ και Τιάφο, μία διαδρομή που μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν τη λες. Φυσικά τον οδηγούσε σε όλη αυτήν τη διάρκεια το φοβερό σερβίς του. Το οποίο, σβήνοντας όλο το άγχος του τελικού, θα χρειαστεί στον μέγιστο βαθμό απόψε!

Το όπλο του Αμερικανού είναι το σερβίς του και οι εύκολοι πόντοι που παίρνει από το πρώτο σερβίς. Εύκολοι πόντοι, σημαίνει και άσους μεταξύ άλλων, με το 1,65 στο οποίο παίζεται ο Φριτζ για να έχει τους περισσότερους άσους στο παιχνίδι, να είναι σχετικά ικανοποιητικό και να αποτελεί την πρώτη μας στοιχηματική επιλογή για τον τελικό.

Ακλόνητο φαβορί ο Σίνερ για το US Open

Καλοί οι άσοι, αλλά ο Σίνερ έχει αποδείξει πως μπορεί να βρει λύσεις στα δύσκολα. Δεν είναι μόνο η εμπειρία του σε τέτοια παιχνίδια, όπως οι τελικοί Grand Slam. Δεν είναι μόνο η πίεση που μπορεί να έχει ο Φριτζ, ο οποίος έγινε ο πρώτος Αμερικανός σε τελικό μετά τον Ρόντικ. Είναι και το αγωνιστικό προφίλ του Ιταλού, που μπορεί να απορροφήσει αρκετά από τα σερβίς του Φριτζ.

Είναι ένας τελικός που λογικά θα έχει αρκετά games και το tiebreak υπάρχει αρκετά στον ορίζοντα. Ωστόσο, το παιχνίδι ξεκινάει από το 2-0 για τον Σίνερ και… βλέπουμε, αν ο αντίπαλός του μπορέσει να του βάλει λίγη έξτρα πίεση. Φυσικά και το σερβίς από μόνο του δεν φτάνει, γι’ αυτό πηγαίνουμε στην επιλογή της νίκης του Σίνερ, συνδυαστικά με το over 32.5 games στην απόδοση του 1,95.

Το fun bet των tiebreak

Ο Φριτζ είναι καλύτερος σέρβερ, αλλά τα θετικά για εκείνον σταματούν εκεί. Όσο βέβαια διατηρεί αυτό το κομμάτι ανέπαφο, τόσο θα θέτει τον εαυτό του μέσα στο ματς. Κάτι που βέβαια μας οδηγεί σε μία fun επιλογή που αφορά τα tiebreak. Πιστεύουμε, πως οι δυο τους θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους τουλάχιστον μία φορά σε ένα tiebreak. Αυτό λέει η λογική λόγω των σερβίς τους. Αυτό έχουμε πει επί της ουσίας και παραπάνω. Αν όμως ο Φριτζ καταφέρει να αντισταθεί για περισσότερα από ένα σετ, τότε μπορεί να έχουμε ακόμα και δύο tiebreak στον τελικό.

Σε ένα ποντάρισμα που εξαρτάται καθαρά από το πόσο ισχυρός θα ‘ναι στο σερβίς του ο Φριτζ, μιας και ο Σίνερ είναι αυτός που κάνει break με μεγαλύτερη ευκολία. Έχοντας όμως τη βάση από τις παραπάνω επιλογές μας, αξίζει να ποντάρουμε το over 1.5 των tiebreak σε απόδοση 4,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 8/9 - 21:00 - Σίνερ - Φριτζ: Περισσότεροι άσοι Φριτζ (απόδοση 1.65)
  • 8/9 - 21:00 - Σίνερ - Φριτζ: 1 και over 32.5 games (απόδοση 1.95)
  • 8/9 - 21:00 - Σίνερ - Φριτζ: Over 1.5 tiebreak (απόδοση 4.00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ