BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Πρεμιέρα στο γρασίδι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Προγνωστικά τένις: Πρεμιέρα στο γρασίδι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr έχει ελληνικό χρώμα.

Μπορεί το μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων να είναι στο Euro 2024 πρόγραμμα, όμως η δράση στο τένις συνεχίζεται κι έχει το ενδιαφέρον της.

Η σεζόν στο γρασίδι έχει ξεκινήσει και σήμερα (18/6/24) θα ασχοληθούμε με δύο ματς που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Χάλε, η Σάκκαρη στο Βερολίνο και το BetMarket έχει τα προγνωστικά και την ανάλυση των δύο σγώνων.

Αν και δεύτερο χρονικά, θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι του Χένρι Σκίρε με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας μπαίνει σε μία επιφάνεια που δεν είναι η αγαπημένη του.

Η κόντρα που αξίζει στον Τσιτσιπά

Αρχικά ο Στέφανος πρέπει να προσαρμοστεί με την επιφάνεια. Η μεταφορά στο γρασίδι θέλει μια ειδική προετοιμασία, που δεν έρχεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Αυτό μπορεί να τον επηρεάσει, κυρίως στην αρχή, ως προς την αναπήδηση της μπάλας, που στο γρασίδι είναι χαμηλότερη και τα χτυπήματα δεν έχουν το topspin που του αρέσει.

Επιπλέον, ο Τσιτσιπάς έχει να διαχειριστεί μία μικρή αρνητική παράδοση. Με τον Σκίρε θα τεθεί αντιμέτωπος πρώτη φορά. Πάντοτε όταν συναντά αντιπάλους για πρώτη φορά, του παίρνει αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί. Καμιά φορά χάνει και σετ, παρότι ο αντίπαλός του είναι κατώτερος.

Ωστόσο δεν θα πάμε σε μια ακραία επιλογή, αλλά με το break του Σκίρε στο 1ο σετ. Ο χρόνος προσαρμογής που αναφέραμε παραπάνω, ίσως να κοστίσει στον Τσιτσιπά. Να κάνει break ο Σκίρε στο πρώτο σετ παίζεται σε απόδοση 4.55, κάτι που δε γίνεται να μας αφήσει ασυγκίνητους στα σημερινά (18/6/24) προγνωστικά τένις.

Σάκκαρη και διπλά λάθη

Συνέχεια με Μαρία Σάκκαρη και ένα ματς απ που δεν τη βολεύει απέναντι στην Βικτόρια Αζαρένκα. Η Λευκορωσίδα τενίστρια έχει προβάδισμα 3-0 στα μεταξύ τους ματς και στο γρασίδι επίσης την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί σημεία του παιχνιδιού που τη βολεύουν. Για παράδειγμα, το σερβίς (αν βρεθεί στη μέρα της) και τις γρήγορες επιθέσεις.

Η Σάκκαρη δυσκολεύεται στο γρασίδι. Η χαμηλή αναπήδηση δεν της δίνει ευκαιρία να επιτεθεί με το φόρχαντ, ενώ στο φιλέ δεν είναι και η καλύτερη τενίστρια κι έτσι μοιραία μειώνεται η απόδοσή της. Γι’ αυτό και παίζεται σε τιμές αουτσάιντερ, παρότι η Αζαρένκα δε διανύει περίοδο φόρμας.

Επίσης στον χρόνο προσαρμογής των δύο στην επιφάνεια βασιζόμαστε. Η Σάκκαρη όταν αλλάζει επιφάνεια θέλει πολύ χρόνο, ειδικά στο σερβίς, ενώ η Αζαρένκα αντιμετωπίζει γενικότερα προβλήματα με το πρώτο της στη σεζόν. Ποντάρουμε στο over 7.5 διπλών λαθών, σε απόδοση 1,87. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο η Αζαρένκα να τα βγάλει μόνη της, και με αυτόν τον τρόπο κλείνουμε τα σημερινά (18/6/24) προγνωστικά τένις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερολίνο (Γ) - 18/6 - 16:00 - Σάκκαρη - Αζαρένκα: Over 7.5 διπλά λάθη (1.87)
  • Χάλε (Α) - 18/6 - 18:30 - Σκίρε - Τσιτσιπάς: Σκίρε να κάνει break στο 1ο σετ (4.55)
TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ