BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Τένις: Προετοιμάζεται ο Ναδάλ και πληρώνει στο 2.35

Ο Ράφαελ Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκρισή του στους "16" του Madrid Open
Ο Ράφαελ Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκρισή του στους "16" του Madrid Open © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Δράση έχουμε στο κουπόνι του τένις και το BetMarket.gr έχει την τενιστική πρόταση της ημέρας με πρωταγωνιστή τον Ναδάλ και σημείο στο 2,35!

Μπορεί το Wimbledon να τελείωσε και τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο US Open και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, η δράση όμως δεν σταματά ποτέ. Κάθε άλλο, μιας και πολλοί είναι οι τενίστες που συμμετέχουν σε τουρνουά προκειμένου να προετοιμαστούν ενόψει των σημαντικότερων Grand Slam που ακολουθούν.

Τα σημερινά μας προγνωστικά είναι από το Μπάσταντ, εκεί όπου ο ανανεωμένος Ράφα Ναδάλ αντιμετωπίζει τον Κάμερον Νόρι. Ο Ισπανός θέλει να επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση στην οποία έρχεται σταδιακά. Το θετικό είναι πως αγωνίζεται και στα διπλά, οπότε βρίσκει όλο και περισσότερο ρυθμό μέσω των παιχνιδιών, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος για τον εκάστοτε αντίπαλο. Χαρακτηριστικό είναι πως τον βλέπουμε πλέον σε αποδόσεις φαβορί, απέναντι στον Βρετανό τον οποίο και στο παρελθόν έχει υποτάξει τις τέσσερις από τις πέντε φορές που έχουν αγωνιστεί.

Το ζήτημα για τον Ναδάλ είναι πως, όσο κίνητρο κι αν έχει για να συνεχίσει, αν δεν βρεθεί στο 100%, δύσκολα θα τελειώσει ένα ματς γρήγορα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορεί να καθαρίσει ένα ματς στο 2-0. Όσο για τον Νόρι, έχει την ικανότητα να παραμείνει στη βασική γραμμή και να αντέξει στα ράλι έχει αλλά και μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό με μερικά drop shot που θα θέσουν σε κίνηση τον Ράφα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λαμβάνοντας υπόψιν μας τα παραπάνω δεδομένα, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ποντάρουμε στο να κερδίσουν αμφότεροι από ένα σετ. Ο αριθμός των τριών σετ προσφέρεται στο 2.35 και θα αποτελέσει το βασικό μας σημείο για σήμερα.

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά τένις με την αναμέτρηση του Οπέλκα με τον ΜακΝτόναλντ. Ο Οπέλκα κρύβει μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία πίσω του, μιας και είχε να παίξει τένις δύο ολόκληρα χρόνια και στην επιστροφή του πήρε δύο συνεχόμενες νίκες, με τη δεύτερη κόντρα στον Μαναρινό να έρχεται στα τρία σετ το βράδυ της Τετάρτης.

Τον ευνοεί το γεγονός ότι παίζει στο γρασίδι, μιας και πρόκειται για εξαιρετικό σέρβερ, αλλά τα παραμύθια έχουν… δράκο. Στα μάτια μας είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει για τρίτη διαδοχική μέρα, με βάση και την αποχή του. Και ο ΜακΝτόναλντ είναι έμπειρος τενίστας ώστε να αντέξει το σερβίς του Οπέλκα, να μετατρέψει σε physical το ματς και να φύγει νικητής, γι’ αυτό και θα πάμε με το διπλό στο 1.64.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόρι - Ναδάλ: Τρία σετ (απόδοση 2.35), 15:30
  • Οπέλκα - ΜακΝτόναλντ: 2 (απόδοση 1.64), 22:00

Διαβάστε στο BetMarket.gr τα προγνωστικά από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της ημέρας, καθώς επίσης και τις αξιολογήσεις από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ