BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σίνερ, αμφίρροπος ο αμερικανικός εμφύλιος

Προγνωστικά τένις: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σίνερ, αμφίρροπος ο αμερικανικός εμφύλιος
Ο Γιανίκ Σίνερ πανηγυρίζει νίκη του στο Roland Garros @2024 AP IMAGES/AURELIEN MORISSARD

Οι τενιστικές προτάσεις του Betmarket.gr σε αποδόσεις που φτάνουν έως και το 3,40.

Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια έχει για σήμερα το πρόγραμμα, μιας και οι ημιτελικοί των ανδρών του US Open προσφέρουν πάντοτε συγκινήσεις. Με τους Αμερικανούς, φυσικά, να περιμένουν πώς και πώς τη μάχη των συμπατριωτών τους, Φριτζ - Τιάφο, αφού θα δουν για πρώτη φορά μετά το 2006 έναν τενίστα από τη χώρα τους στον τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Γιανίκ Σίνερ δικαίως να παρουσιάζεται ως το ακλόνητο φαβορί, κόντρα στον Τζακ Ντρέιπερ, αν και ο ίδιος έχει παίξει καλό τένις σε όλο το τουρνουά. Ωστόσο, ο Σίνερ είναι από αυτούς που γνωρίζουν τον δρόμο και φαίνεται πως πλέον είναι ένα δικό του σλαμ για να χάσει ή να κερδίσει.

Ακλόνητο φαβορί ο Σίνερ

Ο Ντρέιπερ έχει δείξει πως το τένις του μπορεί να τον πάει πολύ μακριά και στο φετινό US Open αλλά και γενικά στο μέλλον. Για αυτόν τον λόγο θέλει μεγάλη προσοχή οποιοδήποτε ποντάρισμα εναντίον του. Ωστόσο, βάση αγωνιστικής κατάστασης του Σίνερ στο τουρνουά είναι πολύ δύσκολο να έχουμε έκπληξη. Ο Ιταλός όταν βρίσκει ρυθμό από τη βασική γραμμή, αποδεικνύει πως δεν βρίσκεται τυχαία στο Νο1. Το παιχνίδι από τη βασική γραμμή αποτελεί και το μεγάλο του πλεονέκτημα, απέναντι σε έναν παίκτη ο οποίος δεν έχει χάσει σετ μέχρι στιγμής.

Ο Ντρέιπερ αν θέλει να διεκδικήσει το ματς πρέπει να έχει εντυπωσιακά ποσοστά στο σερβίς του. Από την άλλη ο Σίνερ έχει την ικανότητα να επιστρέφει πάρα πολλά σερβίς στο κορτ. Δε θα πάμε στο under των άσων, γιατί ο Ντρέιπερ μπορεί να τα πιάσει τα lines, αλλά ακόμα και έτσι, αυτό που μπορεί να πετύχει είναι να μείνει για λίγο παραπάνω στη διεκδίκηση. Η νίκη του Σίνερ σε συνδυασμό με το over 30.5 games αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή σε απόδοση 1,75.

Το περιμένουν οι Αμερικανοί

Ο ημιτελικός του Φριτζ με τον Τιάφο αποτελεί ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια που έχουμε δει. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι να περιμένει, από δύο τενίστες που ψάχνουν σαν τρελοί τον πρώτο τους τελικό. Ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει προς τον οποιονδήποτε.

Ο Φριτζ έχει κερδίσει τα εννέα από τα τελευταία δέκα σετ στο ζευγάρι και μεταξύ των δύο, έχει το καλύτερο σερβίς. Κάτι που σε ένα παιχνίδι γεμάτο με άγχος θα δώσει πολύ μεγαλύτερο αβαντάζ, σε σχέση με τον αντίπαλό του. Αυτό δε σημαίνει πως ο Τιάφο δε θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του.

Αμφότεροι είναι καλοί σέρβερ, αλλά έχουν δείξει επίσης, την ικανότητά τους να μένουν και στα αντίπαλα σερβίς. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο σε ένα ματς που ενδέχεται να τραβήξει ως τα πέντε σετ, επιλογή που θα πάρουμε ως fun bet στο 3,40.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε καθόλου την αγορά των break. Ακόμα και μέσα στα σετ θα έχουμε σκαμπανεβάσματα και περισσότερα από ένα «σπασίματα» από αυτό το δίδυμο, με το over 5.5 των break να παίζεται στο 1,85 και να αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 6/9 - 23:00 - Σίνερ - Ντρέιπερ: 1 και over 30.5 games (1.75)
  • 7/9 - 02:00 - Φριτζ - Τιάφο: Over 5.5 break (1.85)
  • 7/9 - 02:00 - Φριτζ - Τιάφο: Πέντε σετ (3.40)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ